Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Εκτέλεσαν 21χρονο μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Ένα μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου στην περιοχή... Villepinte, στο Seine-Saint-Denis, βορειοανατολικά των Παρισίων. Τρεις ή τέσσερεις ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε ο νεαρός με την οικογένειά του, ισχυριζόμενοι πως είναι αστυνομικοί.

Αφού ανάγκασαν τον πατέρα να τους οδηγήσει στο δωμάτιο του νεαρού, τον έσυραν μέχρι το σαλόνι όπου και τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον τρεις φορές, μία στην κοιλιακή χώρα και δύο στην καρωτίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία των Παρισίων, το ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο κάνουν λόγο για την έκπληξη των αρχών, λόγω της βαναυσότητας του χτυπήματος.

Το θύμα που ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές των Παρισίων, δεν είχε δώσει ποτέ κάποια μεγαλύτερη αφορμή, πέρα από περιστατικά μικροκλοπών.









Πηγή :http://www.protothema.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails