Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ροζ βίντεο με Κύπριο πολιτικό και διάσημη Eλληνίδα στρίπερ

Πριν από μερικές μέρες ανέβηκε σε πασίγνωστη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ροζ βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν Κύπριος πολιτικός και διάσημη Ελληνίδα στρίπερ, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή μέσω talent show.

Το video, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, ανέβηκε πριν από δύο βδομάδες κι έχει τίτλο«Ελληνίδα stripper στο μπάνιο για τα μάτια Κύπριου πολιτικού»!

Η Ελληνίδα στρίπερ κάνει μπάνιο και μιλάει με τον Κύπριο πολιτικό, ο οποίος φαίνεται να είναι εκείνος που τραβάει το καυτό video.

Εκείνος της δίνει οδηγίες πώς να «τρίψει» αισθησιακά το σώμα της, λέγοντας της, αστειευόμενος, πως «εάν είχαμε τέτοιες κουκλάρες στην κυπριακή βουλή θα αναστατώνονταν μέχρι και τα έδρανα».

Περισσότερες αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες μέρες.








Πηγή :http://www.sportdog.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails