Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Μπουλά

Συνεχίζεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά, αφού λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι σε νευρολογική κλινική.

Μπορεί να έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Μια φορά και ένα... μωρό» και να διαβεβαίωνε τους πάντες ότι χαίρει άκρας υγείας, όμως η υγεία τους φαίνεται να βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμη καμπή, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Συγκεκριμένα νοσηλεύεται στο δωμάτιο 322 της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ και όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δημοφιλής ηθοποιός περνά από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίως βιοχημικές, αφού φαίνεται πως παρουσιάζει πρόβλημα με κάποιο ένζυμο. Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.






Πηγή :http://news247.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails