Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

O Sherlock Holmes ''καθαρίζει'' το όνομά του στις κονσόλες

Φανταστικά νέα για τους φαν των παιχνιδιών adventure Sherlock Holmes, καθώς η Focus ανακοίνωσε την θριαμβευτική επιστροφή του γνωστού ντέτεκτιβ.Το νέο παιχνίδι ονομάζεται The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock και όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, αναπτύσσεται με βάση το PS3 και το Xbox 360, παρόλο που θα βγει και στο PC.

Nέα τεχνολογικά ανώτερη engine και χειρισμός προσαρμοσμένος στο gamepad είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τίτλου, που δεν κρύβει ότι αποτελεί πρωτίστως console game.

Όσον αφορά την ιστορία, αυτή τη φορά ο ίδιος Sherlock Holmes είναι ο κύριος ύποπτος σε μια περίεργη υπόθεση που εμπεριέχει κλοπή, απάτη και προδοσία. Eξετάζετε στοιχεία, αναπαριστάτε εγκλήματα, ανακρίνετε χαρακτήρες με τον τρόπο που θέλετε και βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. To The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock αναμένεται το φθινόπωρο.









Πηγή :http://www.newpost.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails