Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σε ρόλο μοντέλου μετά το διαζύγιο (Βίντεο)

Ο χωρισμός φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ στη Σκάρλετ Γιοχάνσον.
Mετά το διαζύγιο της από τον σύζυγο της Ryan Reynolds, το Δεκέμβριο είπε να παίξει το ρόλο του…μοντέλου στη ζωή της.

Πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της ισπανικής εταιρείας Mango για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011. Η 26χρoνη ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει να φωτογραφίζεται από τον ταλαντούχο και καταξιωμένο φωτογράφο Mario Sorrenti, ο οποίος ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την μικρόσωμη αλλά θηλυκή σιλουέτα της.

Το shooting έγινε στο La Ricarda House, a spectacular modernist house in El Prat de Llobregat, στη Βαρκελώνη. «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Πράγματι η συνεργασία με τον Mario αλλά και με όλη την ομάδα ήταν μοναδική».

Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά αφού εθεάθη με τον ηθοποιό Jason Sudeikis σε γνωστή παμπ στη Σάντα Μόνικα. Αν και όσοι τους είδαν μαζί είπαν ότι ένας έρωτας γεννιέται μεταξύ τους, εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνείται το ειδύλλιο.
























Πηγή :http://www.real.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails