Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στράφηκε στη ζωγραφική

Στροφή στην τέχνη κάνει ο διάσημος Αμερικανός ροκ τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον
παρουσιάζοντας τη πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στη Βιέννη.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι η "Γενεαλογία του πόνου" και είναι μια συνεργασία με τον επίσης Αμερικανό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λίντς.

Ο 41χρονος Μάνσον στο πλαίσιο προώθησης της έκθεσης δήλωσε "Νοιώθω πολύ άνετα όταν βρίσκομαι μπροστά στη σκηνή σε χιλιάδες κόσμο. Αλλά απ' την άλλη μου είναι πολύ δύσκολο να βρίσκομαι σ' ένα δωμάτιο όπου ο κόσμος κοιτάει τις φωτογραφίες μου. Η τέχνη μου δίνει την ελευθερία που μου λείπει, γράφοντας μουσική. Στη μουσική, νιώθεις ένα δεσμό με τη φωνή και με το πρόσωπο πίσω απ' αυτήν. Στην τέχνη αυτό είναι δευτερεύον."

Ο Μέριλιν εξέφρασε ακόμη το παράπονό του γιατί όπως είπε μέχρι τώρα ήταν θύμα όσων εκμεταλλεύονταν την τέχνη του ως εμπορικό προϊόν και μόνον, κάτι που τώρα με τη ζωγραφική θα αλλάξει.

Ο Λίντς , θα συνεισφέρει στην έκθεση με βίντεο μικρού μήκους που θα παρουσιάζονται μαζί με τους πίνακες του διάσημου ροκ σταρ.







Πηγή :http://news247.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails