Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Jimmy Carter: Γιατί όχι “gay” Πρόεδρος των ΗΠΑ, προσεχώς;

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Jimmy Carter πιστεύει πως η Αμερικής είναι ώριμη να εκλέξει έναν ομοφυλόφιλο για Πρόεδρο.
«Πιστεύω ότι το σύνολο του πληθυσμού της Αμερικής έχει κάνει τεράστια άλματα προς τα εμπρός σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας» μια ομολογία που έγινε του τέως Προέδρου στο δικτυακό τόπο BigThink.com και σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη.

«Και θα ήθελα να πω ότι η απάντηση είναι Ναι. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα μπορούσε να συμβεί στις επόμενες εκλογές, αλλά είμαι πολύ θετικός για το προσεχές μέλλον."
"Η χώρα βαδίζει γρήγορα μπορεί να έχει για Πρόεδρο ενδεχομένως γυναίκα, είναι προφανές ότι, τώρα είναι μαύρος και που μπορεί να είναι, γιατί όχι κι ένα gay άτομο" δήλωσε ο Carter.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails