Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ | ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Προσοχή αναμένεται μεγάλη κακοκαιρία τις επόμενες ώρες βάση νεότερων προγνωστικών μας
στοιχείων !!

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία Ιταλών μετεωρολόγων μετά την τροπική καταιγίδα ''NETTI'' που άφησε και αφήνει ακόμα και τώρα καταστροφές σε περιοχές της βόρειας και δυτικής Ελλάδας, θα έχουμε τον κυκλώνα ''MORGANA'' που θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα τη Πέμπτη από περιοχές της χώρας μας.



Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερα χαμηλές πιέσεις θα εισέλθουν τα ξημερώματα της Πέμπτης αρχικά στο Ιόνιο πέλαγος και προς τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης και σε περιοχές της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας ακραία καιρικά φαινόμενα με κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Τα φαινόμενα του κυκλώνα ''MORGANA'' θα διαρκέσουν για περίπου ένα 24ωρο, ενώ σύμφωνα με το Greek-Weather.Org η κακοκαιρία αυτή θα φέρει εξίσου έντονα φαινόμενα με την τροπική καταιγίδα ''NETTI'' ιδιαίτερα στο Ιόνιο πέλαγος και την Θεσσαλία.



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails