Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο… Λεβέντικος ...Ελβετικός σουγιάς.

Πλήθος υπουργών, φορέων και πολιτικών έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία τουΤσίπρα στην 81η ΔΕΘ

Μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με τον Τσίπρα να του λέει «Σας ευχαριστώ που ήρθατε με τιμά η παρουσία σας » και τον Λεβέντη να απαντά «Εισάγουμε νέο ήθος»
Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων εάν σηματοδοτεί κάτι η παρουσία του, απάντησε πως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, και συμπλήρωσε πως εάν τον καλέσει και ο κ. Μητσοτάκης, θα αποδεχτεί την πρόσκληση.

Εκεί βρίσκονται όλα τα παιδιά της πιάτσας, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας και ο πρόεδρος του ΟΛΘ Κωνσταντίνος Μέλλιος, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γεώργιος Σταθάκης, ο Βασίλης Λεβέντης πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο Πάνος ψεΚαμμένος πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας αλλά και ο Ιβαν Σαββίδης, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, o όλα τα βλέπει υπουργός εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός εσωτερικών Δημήτρης Μάρδας , ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Λούκα Κατσέλη, ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς , ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με την αγιαστούρα του αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης . Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προσκληθεί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.





















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails