Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Σέλινο, για να διατηρηθεί το ψωμί περισσότερο!

Εφόσον καθημερινά πηγαίνουμε στο φούρνο της γειτονιάς για να πάρουμε ψωμί.
Καλό θα ήταν να μάθουμε και πως μπορούμε να το διατηρήσουμε φρέσκο για περισσότερες μέρες.




1. Το αποθηκεύουμε με μια ολόκληρη ρίζα σέλινου. Έτσι θα το απολαύσεις περισσότερο.


2. Mόλις το αγοράσετε, βάλτε το σε μέρος κλειστό και σκεπάστε το με πανί. Aν θέλετε να το κρατήσετε περισσότερο, κόψτε το σε κομμάτια και φυλάξτε το στην κατάψυξη (διατηρείται 3 μήνες).











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails