Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ! Το βίντεο του Χολίδη να τραγουδάει Metallica έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ …σε αρνητικά σχόλια

Δεν λέει να σταματήσει το «καψόνι» στα κοινωνικά δίκτυα
για την απόπειρα του Χρήστου Χολίδη να διασκευάσει τραγούδι των Metallica.



Ο Χρήστος Χολίδης θα βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να κάνει διασκευή το διάσημο τραγούδι «Nothing Else Matters» των Metallica.

Τρίτη μέρα σήμερα από τότε που βγήκε το βίντεο στο you tube και κοντεύει να σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ σε αυτούς που δεν τους αρέσει το επιχείρημα του Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή, με τα«δεν μου αρέσουν» να φτάνουν μέχρι τώρα τους 2,687, ενώ τα σχόλια επί το πλείστων είναι ξακαρδιστικά. Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι υπάρχουν και σχόλια υπέρ του Χρήστου Χολίδη.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια από το βίντεο:
ΚαταγραφήΚαταγραφή1Καταγραφή2 Καταγραφή3 Καταγραφή4 Καταγραφή5Καταγραφή6Καταγραφή7Καταγραφή8Καταγραφή9 Καταγραφή10Καταγραφή11 Καταγραφή12 Καταγραφή13Καταγραφή14 Καταγραφή15 

Καταγραφή17 Καταγραφή18Καταγραφή19 Καταγραφή20Καταγραφή21 Καταγραφή22











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails