Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ – Καταγγελία σοκ από τον αδελφό της

Ο αδελφός της πασίγνωστης τραγουδίστριας ξεσπά και την κάνει ρεζίλι.

Μέσα στην οικογένεια Carey γίνεται ο απόλυτος χαμός. Η Mariah Carey έχει προκαλέσει το μίσος του αδερφού της και η αδιαφορία της, κατά τη γνώμη του, έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Ο Morgan μαίνεται βλέποντάς την να σπαταλάει άσκοπα τα χρήματά της και να αδιαφορεί για το ίδιο της το αίμα, την αδερφή της.

Ο Morgan Carey ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια έχει όλα τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία της αδερφής τους αλλά εκείνη δε δίνει ούτε δεκάρα. Δεν έχει εμφανιστεί ούτε στο νοσοκομείο κάτι που τον κάνει έξω φρενών. Η Alison έχει την ανάγκη της και η Mariah ζει στο δικό της κόσμο.
Αυτά είπε ο Morgan στην εφημερίδα Sun και αναμένουμε τις αντιδράσεις της τραγουδίστριας. Της πέρασε μάλιστα το μήνυμα: «Η αδερφή σου πεθαίνει, παλεύει και εσύ αδιαφορείς».



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails