Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Θρήνος! Πέθανε ο David Bowie



Η είδηση του θανάτου του David Bowie έπεσε σαν "βόμβα" και βύθισε στο
πένθος τους θαυμαστές του
- Το ένα μετά το άλλο τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή
- Ο θάνατός του ανακοινώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook
- Έπασχε από καρκίνο και έδινε μάχη τους τελευταίους 18 μήνες



Η είδηση πως ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή βυθίζει στο πένθος τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Ο David Bowie πέθανε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Ήταν μόλις 69 ετών αλλά τους τελευταίους 18 μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter. "O David Bowie πέθανε ήσυχα, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του μετά από θαραλλέα μάχη με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του κατά την περίοδο του πένθους της" αναφέρει το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook.
















ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails