Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

#ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ! Το «Twitter» «γλεντάει» τα όσα συμβαίνουν! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό σε Παρίσι, Συρία αλλά και
το σημερινό περιστατικό με τη ρήψη ρώσικου μαχητικού από τους τούρκους, το πολεμικό σκηνικό που έχει στηθεί, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και από τους Έλληνες!

Φημισμένοι για την φαντασία τους αλλά και το χιούμορ τους δημιούργησαν “hashtag” στο “Twitter” με την ονομασία #se_periptwsi_polemou και εκεί μπορεί να διαβάσει και να δει ο καθένας πολλά με χιουμοριστική διάθεση.

Από τον Τσίπρα και τον Καμμένο που προετοιμάζονται κατάλληλα για τον πόλεμο και οι Ελληνες είναι ήσυχοι, τον Μεϊμαράκη μέσα σε μαχητικό, τους Ελληνες στρατιώτες να βγάζουν selfie, τον… Σπαλιάρα ΟΥΚ και την εταιρία που διοργάνωσε τις εκλογές-φιάσκο της ΝΔ να εγγυάται τον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Απολαύστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets χρηστών.
polemos2_0polemos3_0polemos4_0polemos5_0 (1)polemos6_0 polemos7_0polemos9_0



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails