Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Τζιχαντιστές επικοινωνούν μέσω διάσημης κονσόλας παιχνιδιών – Δείτε ποιο παιχνίδι εκμεταλλεύονται…

Σε μια αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών
του Βελγίου Jan Jambon.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, τα μέλη του ISIS αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν υπολογιστές και smartphones για να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά επιλέγουν τις κονσόλες παιχνιδιών και ειδικά το PlayStation 4. Μάλιστα, εξέφρασε την ανησυχία του για την αυξανόμενη χρήση της κονσόλας παιχνιδιών από τους αδίστακτους τρομοκράτες, ενώ επεσήμανε σε δραματικό τόνο ότι οι Βρυξέλλες διαθέτουν ένα άκρως «αδύναμο» δίκτυο ενάντια στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Αυτή η σκέψη με κρατά άγρυπνο. Όταν ένας άντρας πίσω από έναν υπολογιστή επικοινωνεί με τζιχαντιστές. Το Playstation 4 είναι τρομερά δύσκολο να ανιχνευθεί», υπερτόνισε.

Γνωρίζοντας τη δυνατότητα που διαθέτουν οι τρομοκράτες της νέας γενιάς να κρυπτογραφούν μηνύματα, γίνεται περίπλοκο να διαχωριστούν τα μηνύματα που μιλούν για δολοφονίες, όπλα και πραγματικές εκρήξεις, με αυτά που μπορεί να ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι παίκτες του Call of Duty.













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails