Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΑ»- Ετοιμοθάνατος πατέρας αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό παιδί του

Αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα.
Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το τρίχρονο αγγελούδι του. Την κρατάει στα χέρια του ενώ ελπίζει σε ένα θαύμα.

Είναι μια ακόμα σπαρακτική ιστορία απο τη Γάζα. Καθημερινά άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Αυτή τη φορά θύμα του πολέμου η τρίχρονη Ραχαφ Χασάν.
Το τρίχρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε μαζί με την έγκυο μητέρα του, όταν το σπίτι τους καταστράφηκε απο έναν ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό.
Ο πατέρας της αν και βαριά τραυματισμένος επέζησε. Την Κυριακή όμως πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μικρού κοριτσιού.


Λίγο όμως πριν την οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, πήγαν το μωράκι να το δει για τελευταία φορά ο τραυματισμένος πατέρας του. Οι στιγμές που ακολούθησαν τραγικές. Δεν μπορεί να τις χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο πατέρας δεν μπορου΄σε να αφήσει τη κόρη του απο την αγκαλιά του. Φώναζε ενώ έκλαιγε με λυγμούς: «Ξύπνα κόρη μου, ξύπνα».
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails