Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Άντεξε πενήντα πέντε χρόνια ,και θέλουν τώρα να τον διαλύσουν .

Για παράλογες αξιώσεις των τροϊκανών έκανε λόγο
ο Γ. Ρωμανιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως αποκάλυψε, οι πιστωτές ζητούν να καταργηθεί ο ΟΓΑ και οι αγρότες να υπαχθούν στα υπόλοιπα ταμεία.
Επίσης, ζητούν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου του 2015 να καταργηθεί η εργοδοτική εισφορά, ενώ σε ότι αφορά τις εισφορές των συνταξιούχων για την ασθένεια, ζητούν αύξησή της από το 4% που είναι σήμερα στο 6% και μάλιστα με το ποσοστό να υπολογίζεται επί του αθροίσματος των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
Παράλληλα, ζητούν όποιος κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση από την 1η Ιουλίου του 2015 και ύστερα, να πηγαίνει αναγκαστικά στα 67 και στα 62 έτη.
Ο κ. Ρωμανιάς χαρακτήρισε τα μέτρα αυτά ανόητα, λέγοντας πως είναι αδύνατον να γίνουν δεκτά και δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά.











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails