Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ιατρικό μυστήριο: Η γυναίκα που αιμορραγεί από τα μάτια

Μια νεαρή κοπέλα από τη Χαβάη έχει αφήσει τους γιατρούς άφωνους
, καθώς αδυνατούν να καταλάβουν γιατί αρχίζει εντελώς απροειδοποίητα να αιμορραγεί από τα μάτια.


Το 2008, η 24χρονη Linnie Ikeda έλαβε διάγνωση για σύνδρομο Gardner-Diamond, το οποίο συνοδεύεται από μώλωπες που εμφανίζονται συχνά χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός. Το σύνδρομο έχει συνδεθεί με το στρες και το άγχος.

Δύο χρόνια αργότερα, η κοπέλα άρχισε να εμφανίζει αιφνίδια αιμορραγία από τα μάτια και τη γλώσσα, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα τρομερά επεισόδια.

Η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει πόνο όταν αιμορραγεί. Πριν όμως εμφανιστεί το αίμα αισθάνεται πίεση στα μάτια και πρήζεται. Τα επεισόδια αιμορραγίας εμφανίζονται συνήθως όταν κοιμάται, μεταξύ 2 και 5 το πρωί.

Η Linnie έχει απευθυνθεί σε 30 διαφορετικούς γιατρούς και κανείς δεν έχει καταφέρει να τη βοηθήσει.












Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails