Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Εύβοια: Του έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν

Θύματα άγριας ληστείας έπεσαν χθες το βράδυ μια 61χρονη και ο 24χρονος γιος της,
στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούν στον οικισμό Λοφίσκο Αυλωναρίου της Εύβοιας.

Οι δύο δράστες έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο του 24χρονου και αφού άρπαξαν 35.000 ευρώ και χρυσές λίρες, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μέχρι αυτή την ώρα, σύμφωνα με το eviazoom.gr, έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ οι δύο δράστες εισέβαλαν στο βενζινάδικο και ακινητοποίησαν τον 24χρονο νεαρό, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, ενώ του έριξαν και χλωρίνη στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Σε κατάσταση σοκ η 61χρονη, εκλιπαρούσε τους αδίστακτες ληστές να μην κάνουν κακό στον γιο της και άμεσα άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε ότι υπήρχε μέσα, περίπου 35.000 ευρώ και χρυσές λίρες.

Οι δράστες έγιναν καπνός και άμεσα ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails