Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πασίγνωστος μεγαλοδημοσιογράφος εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο – έφθασε η στιγμή να πέσει από το θρόνο του ο γλείφτης των μνημονιακών κυβερνήσεων

Για ποιον “άμεμπτο” δημοσιογράφο χτυπά η καμπάνα;

Αυτό που κυκλοφορεί πολύ καιρό στην δημοσιογραφική πιάτσα τώρα αρχίζει να προαναγγέλλεται με δημοσιεύματα εν είδει κουίζ.

Οι σχετικές πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο οικονομικού εισαγγελέα μετά την αποκάλυψη ότι διαθέτει σε τράπεζα του εξωτερικού μεγάλο λογαριασμό με «μαύρο χρήμα», την προέλευση του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Είναι ένας απ’ τους πιο φανατικούς υπερασπιστές των μνημονιακών πολιτικών με συχνή παρουσία στους τηλεοπτικούς δέκτες καθώς παρουσιάζεται και ως διαχειριστής ενημερωτικού ιστότοπου.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα και θα μπορέσουμε να να βγάλουμε όλα τα άπλυτα του δημοσιοκάφρου στη φόρα.














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails