Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Φιλέτο σολωμού με σπανάκι

Το μυστικό σε αυτό το πιάτο είναι μια κουταλιά μελιού!
Υλικά
1 φιλέτο φρέσκου σολωμού καλής ποιότητας
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλιά σουσάμι
1/2 κιλό σπανάκι
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 καλό τηγάνι

Εκτέλεση
Βάλτε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό
Μην τσακίζετε το σπανάκι, να βγει άθικτο

Θα μπορούσατε να το παρουσιάσετε ακόμη και έτσι το σπανάκι σας, είναι πανέμορφο!


Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
Ξεκινήστε να τηγανίζετε τον σολωμό με την πέτσα προς τα κάτω, σε μέτρια φωτιά
Σε αυτό το σημείο ρίξτε το τηγάνι το μέλι
Γυρίστε τον σολωμό και ψήστε ακόμη 3 λεπτά από την άλλη πλευρά
Ξαναγυρίστε μια φορά για να τυλιχτεί στην σάλτσα μελιού και είναι έτοιμο
Στραγγίστε το σπανάκι
Σε ένα άλλο τηγάνι χρυσίστε το σουσάμι για 2 λεπτά, χωρίς λάδι
Είναι ένα πιάτο ευπαρουσίαστο και εξαιρετικά υγιεινό




























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails