Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα

Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.


Υλικά
2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby)
1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα
1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας

Εκτέλεση
Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη
Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο
Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα
Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω

Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails