Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας σήμερα -Πέντε μυστικά







Δύσκολα να την πετύχεις καλοψημένη και ζουμερή.

Ακόμη και στα καλύτερα μαγαζιά, πάντα η μπριζόλα έχει κάτι που σε αφήνει ανικανοποίητο.



Πολύ σκληρή, λίγο άνοστη, το ψήσιμο δεν πέτυχε.

Αν υπάρχει μπάρμπεκιου στο σπίτι, ακολουθήστε πέντε μυστικά:

Εκτέλεση:
Ανάψτε τη φωτιά 20 λεπτά νωρίτερα
Μην αλατίζετε ποτέ εκ των προτέρων τη μπριζόλα, θα σφίξει
Ρίξτε, αν θέλετε άφθονο πιπέρι. Σε κόκκους, ακόμη καλύτερα
Λαδώστε ελαφρά με ένα χαρτί τη σχάρα -Μην λαδώνετε ποτέ τη μπριζόλα
Μην ψήνετε τη μπριζόλα ώσπου να μαυρίσει, συνηθίστε να την τρώτε ροζέ, μόνο έτσι μένει μαλακή και ζουμερή!

Οταν τελειώσει το ψήσιμο, τότε ρίξτε χοντρό θαλασσινό αλάτι
Δοκιμάστε αρκετά, πολύ ως πολύ κόκκινο το κρέας:
















ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails