Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σούπα φράουλας με δύο μυστικά

Ξεκινάει η εποχή της φράουλας. Βόμβα βιταμινών και υγείας.


Τρώγονται και σκέτες. Είναι όμως άλλο πιάτο όταν τις κάνετε όπως θα δείτε παρακάτω.

Το πορτοκάλι και το λικέρ προσθέτουν χάρη και γεύση μοναδική.

Υλικά για 4 άτομα
750 γραμμάρια φράουλες ώριμες, καλά πλυμένες
1 χυμός πορτοκαλιού
150 γραμμάρια ζάχαρη
4 κουταλιές σούπας λικέρ Grand-Marnier
30 cl νερό
Φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάλτε τα 500 γραμμάρια φράουλες, νερό, χυμό πορτοκάλι, ζάχαρη
Βράστε τα για 20 λεπτά
Περάστε τα στη μουλινέτα και αφήστε τα να κρυώσουν
Προσθέστε το λικέρ και τις υπόλοιπες φράουλες κομμένες στα δύο
Προσθέστε το δυόσμο ψιλοκομμένο
Οταν τα βάλετε στα μπολ για να σερβίρετε τρίψτε λίγη φλούδα πορτοκαλιού από πάνω
Διακοσμήστε με μια καρδιά δυόσμου
Είναι ένα γλυκό που μπορείτε να το παρουσιάσετε επάξια ως τέτοιο στο τραπέζι!
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails