Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

"Καυγάς" Κοτζιά - Άδωνι μέσω... twitter: Καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερo να τα διαβάζεις...

Δεν περίμεναν να κοντραριστούν στη Βουλή ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Και γιατί να περιμένουν άλλωστε; Υπάρχει και το twitter!

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του υπουργού Εξωτερικών, που έλεγε: "σύστημα εξάρτησης ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική.Βρίζει ασύστολα. Επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του".

"τί θα πει ακριβώς η φράση: "δημοκρατική εξωτερική πολιτική;" Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε; Και τί απαντάτε" ήταν απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη και κάπου εκεί ξεκίνησε το... πινγκ πονγκ, με τον Νίκο Κοτζιά να καλεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να μην πουλάει μόνο αλλά και να διαβάζει βιβλία!

















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails