Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έτσι το ήθελε η Παναγιά…

Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα-σοκ (4-2) από την Ξάνθη στα Πηγάδια και πέταξε στα σκουπίδια
το διπλό στο Καραϊσκάκη. Χωνί η άμυνα του Δικέφαλου, αδιανόητη η αλλαγή του (σκόρερ ξανά) Κλάους στο 57΄!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ και Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας, τον Κίτσιου δεξιά και τον Ρατς αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, ενώ μπροστά ξεκίνησαν οι Κλάους, Παπαδόπουλος και Περέιρα.

Αιφνιδιασμός από Καπετάνο, στα ίσα με Κλάους!

Με το καλημέρα στο παιχνίδι η Ξάνθη αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Καπετάνος έφυγε στην πλάτη του Τζιόλη, πρόλαβε την έξοδο του Γλύκου και με όμορφο ψηλοκρεμμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Ακρίτες.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει στην πίεση της Ξάνθης στα πρώτα λεπτά, όντας πολύ άχρωμος, χωρίς κίνηση στον κενό χώρο, κάτι που του δημιουργούσε δυσκολίες στο να φτιάξει φάσεις μπροστά στην εστία του Κυριακίδη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και για δεύτερο γκολ με την άμυνα του Δικεφάλου να μην πατά καλά στα πόδια της, ωστόσο μετά το 20' οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανέλαβαν τα ηνία του ματς που μέχρι πρότινος ανήκαν αποκλειστικά στην Ξάνθη.

Οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με πιο αξιόλογη αυτή του Τζανδάρη στο 28', ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε παρά την χαμηλή παραγωγικότητα να σκοράρει στο 38' με ωραίο πλασέ του Αθανασιάδη, ύστερα από πανέμορφο τακουνάκι του Γκολάσα και σέντρα του Κίτσιου στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Δεν βγήκε στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ!

Σαν χαμένοι εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά στο δεύτερο μέρος,καθώς το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν από την Ξάνθη στο 47' τους επηρέασε ιδιαίτερα. Ο Λουσέρο εκμεταλλεύτηκε την διεκδίκηση του Καπετάνου με τον Παπαδόπουλο και με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το ματς έγινε πολύ κακό, με αρκετές διακοπές και ένταση, η οποία προήλθε και από την ρίψη ενός καπνογόνου, που προκάλεσε ολιγόλεπτη διακοπή.Ο Αναστασιάδης προχώρησε σε αλλαγές βγάζοντας τον Κλάους και τον Κάτσε, βάζοντας στις θέσεις τους, τους Σαλπιγγίδη και Μακ αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει χώρους να δημιουργήσει ευκαιρίες, χωρίς καλή κυκλοφορία και χωρίς νεύρο στις κινήσεις του. Το 3-1 ήρθε από τον Κλέιτον στο 77' έδειχνε να τελειώνει το ματς, ωστόσο στο 82' το γκολ του Μακ έδωσε ελπίδες στον ΠΑΟΚ, που έβγαλε σφυγμό.

Ωστόσο, με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καπετάνου στο 88', ύστερα από όμορφη προσπάθεια, όπου απέφυγε τον Τζιόλη, η Ξάνθη αποτελείωσε τους Θεσσαλονικείς και με αυτό το 4-2 δεν τους επέτρεψε να εκμεταλλευτούν την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ.







Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails