Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε αυτός μπορεί...

Ένας τραγικός ανασταλτικά Παναθηναϊκός... πνίγηκε στα Πηγάδια με 4-2 από την Ξάνθη (είχε και δύο δοκάρια!)
και μετά τον ΠΑΟΚ φάνηκε πως μάλλον ούτε αυτός το... έχει! Φανταστικοί Κλέιτον, Σολτάνι, Λουσέρο, πάλευε μόνος ο Καρέλης

Όταν είσαι στους διεκδικητές του τίτλου και δέχεσαι δυο γκολ από στημένα, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα! Αυτό έπαθε απόψε ο Παναθηναϊκός! Χίλια μπράβο στην Ξάνθη που έκανε ό,τι ήθελε σε κάποιες στιγμές την τραγική πράσινη άμυνα με την τριάδα Σολτάνι-Λουσέρο-Κλέιτον (κορυφαίος) και τον Καπετάνο που είχε δοκάρι και γκολ! Άφαντα τα χαφ του Παναθηναϊκού, τρικυμία η αμυντική γραμμή, ο Νίκος Καρέλης (δύο γκολ) πάλευε μόνος, ενώ ο Πέτριτς ξανάγινε μοιραίος με τις ευκαιρίες που έχασε. Οι πράσινοι λοιπόν δεν κατάφεραν να στείλουν μήνυμα... τίτλου κι έμεινε στους 26 βαθμούς και στο -5 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στους 24 η Ξάνθη που μετά τον ΠΑΟΚ γονάτισε και τον Παναθηναϊκό!

Ματσάρα στο πρώτο!

Το γκολ του Γούτα από τα... αποδυτήρια άλλαξε νωρίς τα δεδομένα του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται και πάλι γκολ από στημένο! Οι πράσινοι βγήκαν μπροστά, πιέζοντας ψηλά για την ισοφάριση και παίζοντας κυρίως από τα δεξιά και με κάθετες προς τον Καρέλη. Η Ξάνθη πάντως τιμώρησε γρήγορα την αδράνεια των φιλοξενούμενων στην άμυνα και στο 15` ο Βασιλακάκης μετά από φάση διαρκείας έκανε το 2-0! Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Καρέλης στο 17` πήρε την κάθετη από τον Νάνο και με έξοχο πλασέ μείωσε σε 2-1!

Ο Αναστασίου άλλαξε τη διάταξη σε 4-3-3 με Πέτριτς στην κορυφή και Καρέλη, Κλωναρίδη στα άκρα. Φοβερός ρυθμός στο ματς, με τους Νάνο και Μπούρμπο να έχουν πολλά προβλήματα από Μπέρτο και Λουσέρο. Η Ξάνθη έδειξε στη συνέχεια να περιμένει τον αντίπαλό της, με τους πράσινους να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, ενώ και ανασταλτικά δεν πατούσαν καλά... Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κάποια μέτρα από το 30` και μετά, όμως οι ακρίτες άγγιξαν το 3-1 στο 41` με τον Σολτάνι να χάνει φοβερή ευκαιρία! Ο Ζέκα στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε για το 2-2 και το ημίχρονο έληξε 2-1. Καλύτεροι οι ακρίτες, χάλια στην άμυνα οι πράσινοι με κακούς τους Ζέκα, Λαγό στα χαφ.

Τον τιμώρησε!

To ίδιο δυνατά μπήκε η Ξάνθη και στο β` και στο 52` πάλι από κόρνερ έκανε το 3-1 με ένα... ολίγο τυχερό και όμορφο συνάμα γκολ του Σολτάνι! Ο Αναστασίου πέρασε στο 60` τον Δώνη στη θέση του αρνητικού Ζέκα και τον Ντίνα αντί του Λαγού, ενώ ένα λεπτό πριν ο Κυριακίδης είχε αποσοβήσει το 3-2. Αυτό δεν έγινε ποτέ, αντίθετα στο 63` ο Καπετάνος εξέθεσε την άμυνα του Παναθηναϊκού, καθώς βγήκε στην πλάτη από δεξιά και με πλασέ έκανε το 4-1!! Ο φορμαρισμένος Καρέλης απάντησε μετά από δυο λεπτά για το 4-2, ενώ στο 67` ο Κυριακίδης νίκησε τον Πέτριτς διατηρώντας το σκορ!Στο μεταξύ είχε μπει και ο Χουχούμης στη θέση του τραυματία Νάνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανέβει δίνοντας χώρο στην Ξάνθη για να χτυπήσει στην κόντρα, η οποία φυσικά δεν έπαιρνε ρίσκα έχοντας το υπέρ της 4-2, έχοντας και το χρόνο σύμμαχό της. Μάλιστα, στο 80` ο Καπετάνος με φοβερό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και πλέον όλα έδειχναν πως δύσκολα θα άλλαζε κάτι ριζικά, μιας και έσκασε και... ομίχλη! Ο Κλωναρίδης έχασε ευκαιρία, ο νεοεισελθών Ρούντι είχε και αυτός δοκάρι και το ματς έληξε 4-2!

ΣΚΟΡΕΡ: 3' Γούτας, 16' Βασιλακάκης, 52' Σολτάνι, 63' Καπετάνος - 17', 65' Καρέλης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 80' Καπετάνος, 86' Σολτάνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44' Καπετάνος, 75' Παπαστεριανός, 87' Λουσέρο, 90'+2' Μπέρτος - 43' Ζέκα, 44' Σίλντενφελντ, 46' Λαγός

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας (38' Παπαστεριανός), Βασιλακάκης (73' Ομπόντο), Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Καπετάνος (81' Ρούντι).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο (64' Χουχούμης), Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγός (60' Ντίνας), Ζέκα (60' Δώνης), Πράνιτς, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails