Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητή Σοφία (πως είναι το μαλλί) αντίο

Αυτή είναι μια επιστολή αποχαιρετισμού στην χουντο Νέα δημοκρατία, την ονομάζω
Αγαπητή Σοφία αντίο γιατί θα την στείλω με μέηλ στην "πως είναι το μαλλί" δημοκράτισσα πλην φιλοχουντικιά στα τελευταία της εκπρόσωπο... κάτι τέτοιο τίτλο είχε της έως σήμερα τετελεσμένης χουντοκυβέρνησης μας.

Αγαπητή Σοφία

Κάποτε επί ηλίθιου Γαπ μιλάγαμε στο τηλέφωνο και ήσουν τόσο ανθρώπινη, μου έλεγες για το μνημόνιο του εγκλήματα Παπανδρέου, ενδιαφερόσουν για μένα και το ότι ήμουν άνεργος, δημοσίευες αναρτήσεις από το ιστολόγιο μου στο σάιτ σου και γενικά έδινες σε μένα την εντύπωση που έδωσε ο χουντικός αρχηγός σου...

στον Ελληνικό λαό.


Μετά ήρθατε με χιλιάδες υποσχέσεις στην εξουσία, την καταλάβατε στην κυριολεξία με 50 έδρες δώρο και με την βοήθεια του άλλου εγκλήματα του κλεφτοπασοκ του Βενιζέλου μας αλλάξατε τα φώτα, μιλούσαμε σπάνια, δικαιολογίες που έλεγες ήταν..... να κάνω υπομονή και ότι είναι νωρίς ακόμα, ότι ο φασίστας αόμματος θα άλλαζε τα πράγματα.'


Αγαπητή Σοφία, τα άλλαξε, τα φώτα, την πίστη, τον αδόξαστο, μας τα άλλαξε όλα, υποτελής, υπόδουλος, εξουσιομανής και παρανοϊκός, όλα σε ένα πακέτο, τι άφησε όρθιο....


Και μετά ήρθε η σειρά σου, είχαμε δει όλη την ξεφτίλα, τον Άδωνι να ξεπλένεται σε δημοκράτη, τον Βορίδη το ίδιο, τον Πλεύρη από φασίστα σε σύμβουλο υπουργού και έπειτα βουλευτή, τον Μπαλτάκο και τις οδηγίες του προς την Χρυσή αυγή.....


Εσύ μας έλειπες αγαπητή Σοφία, και το μαλλί σου, και ότι πιο εξευτελιστικό μπορεί να πάθει ένας υποτιθέμενα σοβαρός άνθρωπος όταν του δοθεί λίγη εξουσία.


Το μνημόνιο του Γαπ ήταν εγκληματικό, εσύ το έλεγες, τα μνημόνια Σαμαρά ευλογία.... και τι δεν είπες, δεν ξέρω αν κυριαρχεί ομαδική παράνοια στον χώρο που εκπροσωπείς αλλά αν τα ακούσεις σήμερα όλα όσα έχεις πει είσαι σίγουρη ότι δεν θα αυτοκτονήσεις?


Αυτοκτόνησες στην σκέψη μας αγαπητή Σοφία, εσύ και η φασιστοσυμμορία που εκπροσωπούσες και ακόμα εκπροσωπείς, κρίμα, πολύ κρίμα, έγινες μέρος της χειρότερης σελίδας στην ιστορία της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα... κάποτε κάποιος είπε κάτι για τον πατέρα σου σε σχέση με σένα, είσαι σίγουρη ότι θα ήταν περήφανος με αυτό που έγινες?


Αγαπητή Σοφία αντίο, ελπίζω να μην συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα κάτι σαν αυτό που συνέβη από το 2012 και μετά, να μην ξανά έχει ακροδεξιό πρωθυπουργό, φασίστες στην εξουσία και εκπρόσωπο τους μια που το μόνο που θα την θυμίζει είναι η φράση:
Πως είναι το μαλλί?






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails