Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η …χιονάτη και οι ..επτά ..νάνοι.

Την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ μαίνεται ο ανοιχτός εμφύλιος
και η ακραία κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου, επτά βουλευτές του κόμματος με κοινή τους δήλωση χαρακτηρίζουν τη Δημοκρατική Παράταξη ως «μεγάλη ευκαιρία».
Οι Γιάννης Δριβελέγκας, Μιχάλης Κασσής, Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Χρήστος Γκόγκας, Δημήτρης Σαλτούρος, Πύρρος Δήμας κάνουν λόγο για «μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εκφράσουμε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόσμου της κεντροαριστεράς και μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην κάθε άποψη, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα» προσφέροντας στήριξη και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ταυτόχρονα κάνουν αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε δηλώσει κάποτε πως «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ αφήνουν αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου.




























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
Περιμένεις να σε σώσει ο Καραμανλής και η κλίκα του που μας κατέστρεψαν? Επιτρέπεις σε ορισμένους σφουγγοκωλάριους να διαρρέουν ‘’κρυφά μηνύματα’’ του πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥ και επικίνδυνου ‘’φονιά του ζωϊκού βασιλείου’’ ότι θα επιστρέψει σαν…σωτήρας του εαυτού του???
*Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
*Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
*Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά του. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.

*Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821 μέχρι και το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.

*Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.

*Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
Σήμερα, ο πιο ΗΛΙΘΙΟΣ πολιτικός των τελευταίων 200 χρόνων, ο πιο αγράμματος και αστοιχείωτος Έλληνας, αφού ήθελα να γίνει ..πρωθυπουργός, σήμερα τακίμιασε με τον Άλεξις και συμβιβάζεται να ‘’γίνει ο Νέος Παυλόπουλος’’των πέντε υπουργείων.

Αυτοί οι ηλίθιοι και οι φονιάδες του Ναζισμού ζητούν να σε σώσουν και ΕΣΥ Έλληνα τους δίνεις και ..ψήφο εμπιστοσύνης?
*Ψήφο στον Άλεξης?
*Ψήφο στον φλατζοκαμένο ?
*Ψήφο στον Ρουπακιά?
Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .

*ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
*Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ‘’ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΤΩΝΗ???
ΠΟΣΟΙ …‘’ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ’’??

Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο. Δηλαδή η λερναία δεξιά, κατάφερε πάλι το θαύμα της. Έκοψε τον κεφάλι του Κωστάκη και στη θέση του έβαλε το κεφάλι του Αντωνάκη.
Είμαστε ‘’αξιοι της τύχης μας’’!

*{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Σταϊκούρας, Γιακουμάτος και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών αποτυχημένος, ήταν ο Καραμανλής???]]]

*Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.

*Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου. Είναι γνωστό ότι σε κάθε δύσκολη για την κυβέρνηση στιγμή αλλά προσοδοφόρα για τους χρυσοφονιάδες, αυτοί βρίσκονται πάντα στις δεξιές ‘’επάλξεις’’ για άλωση του εθνικού πλούτου.
Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

*Σήμερα ο Πάνος, το άλλο άμυαλο παμφάγο κεφάλι του δεξιού λερναίου τέρατος ‘’τσακώνεται’’ με πολλούς βουλευτές του, που ανεξαρτητοποιούνται και ΕΤΣΙ ‘’ΑΚΟΥΣΙΑ’’και ακώλυτα θα ψηφίσουν τις επιλογές Σαμαρά αρχής γενομένης από την εκλογή Προέδρου.
Αυτοί είναι οι δεξιοί και αυτή είναι η δεξιά….μας !!!

ΥΓ.
ΌΧΙ μόνον θα ψηφίσουν ΝΑΙ για νέο πρόεδρο, αλλά θα κάνουν και αγώνα, αφού ΞΕΡΟΥΝ!! ότι άμα προσφύγουμε σε εκλογές, θα χάσουν ενός χρόνου αποδοχές και φυσικά οι περισσότεροι ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ από την επόμενη βουλή.
Η ΛΕΡΝΑΙ δεξιά ζεί ‘’μέσα’’ τους …χιλιάδες χρόνια.
Αδίστακτη! Αχόρταγη ! δεξιόστροφη !

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
Γράφει ο Ν Βράχος
Και σας το έγραφα και το έλεγα και ξανά και ξανά και κανείς σχεδόν δεν άκουγε.
Ειρωνευόταν ο ένας, έβριζε ο άλλος κι όλοι μαζί ‘’χασκογελούσαν’’ περίεργα.
Διαβάσανε τα πρώτα κείμενα που έγραψα το 2011 και άρχισαν το ‘’δούλεμα’’.
‘’ΡΕ φίλε’’, μάγος είσαι που θα αναστήσεις το ..νεκρό’’?? Κι όπου έγραφα πάλι τα ίδια σχεδόν άκουγα.
Ρε παιδιά τους έλεγα, κάνετε λάθος. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, ΞΥΠΝΙΟΣ και έχει και καλούς οικονομικούς συμβούλους. Μη ξεχνάτε ότι είναι και γιος του ΑΝΤΡΕΑ , που σας ‘’απαύτωνε ’’ τόσα χρόνια, γιατί ο λαός δεν είναι κουτός.
Όλοι σχεδόν με κοιτούσαν λοξά. Τα ‘’παίρνεις ‘’, μου έλεγε ο ένας. Είσαι αφελής μου έγραφε ο άλλος. ‘’Τουλάχιστον βγαίνει καλό μεροκάματο’’, έγραφαν οι Ελληναράδες.
Και έκανα υπομονή, αφού ΗΞΕΡΑ , ότι όλοι θα καταλάβουν το λάθος τους , όταν έλθει η ώρα…
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Και να που η ώρα ΗΛΘΕ !!! Το διαβάζεις στα τρομαγμένα μάτια των πληρωμένων χαφιέδων. Το διαβάζεις στα κείμενα των δημοσιογράφων, που είναι με όλους και όπου πάει το χρήμα.
Το διαβάζεις στο διαδίκτυο, όπου πολλοί ‘’μαζεύτηκαν’’ και ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ‘’κομματικοί’’ μόνον, παραμένουν ακόμη να μασάνε το κομμάτι της πίτας.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Ο Γιώργος επιστρέφει ΝΙΚΗΤΗΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, χωρίς κακίες και εμπάθειες, με το απλό χαμόγελο της ικανοποίησης του ανθρώπου που έκανε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του.
Κοιτάζει όλους, με το ίδιο ανθρώπινο βλέμμα, του πολιτικού που ήξερε, ότι ο λαός όταν μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ, θα τιμωρήσει τους ψεύτες και τους κλέφτες.
Χαμογελά και προσπαθεί να ξεχάσει τον Αντώνη, τον Βαγγέλη, τον Αλέξη και όλη την υπόλοιπη μαρίδα πολιτικής διαλογής και της πολιτικής διαπλοκής .
Απλά σκέπτεται , πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα, αν , από τη πρώτη στιγμή είχαν αποφασίσει όλοι για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι για το ευτελές πολιτικό τους σαρκίον.
Μικρός που είναι ο κόσμος σήμερα, που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα έχασαν που δεν πτωχεύσαμε?
Μια αλήθεια χωρίς ψεγάδια και χωρίς ..σοφάδες.

Πως και γιατί Καραμανλής και Σαμαράς οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία?
Αναπάντητα και από τους δύο υπεύθυνους ερωτηματικά, που εξηγούν ίσως ,γιατί ο Καραμανλής ‘’ΚΡΥΒΕΤΑΙ’’ και δεν τολμά να μιλήσει.
*ΔΕΝ ήξεραν τι πρέπει να κάνουν?
*Τους παραπλάνησαν οι υπουργοί οικονομικών?
* Είχαν προγραμματίσει την πορεία προς την χρεοκοπία?
* Εκτελούσαν εντολές ?
*΄Η, όλα έγιναν, για να υπονομεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αναφέρει και ο ξένος τύπος, αδιαφορώντας για την οικονομική καταστροφή της πατρίδας μας, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στην εξουσία?
****Εφημερίδα La Libre Belgique:
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τότε πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε επισκεφτεί με πάσα μυστικότητα δύο φορές την Αθήνα, για να εξηγήσει στον Καραμανλή τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τον πείσει να λάβει επείγοντα μέτρα για να σταματήσει τον κατήφορο, αλλά χωρίς επιτυχία.
‘’Ο Καραμανλής δεν έκανε απολύτως τίποτα παρότι γνώριζε ότι το καράβι της Ελλάδας πορευόταν κατευθείαν στα βράχια, γιατί "σκέφτηκε"
ότι θα του ήταν βολικό να πετάξει την "καυτή πατάτα" στον σοσιαλιστή Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εντωμεταξύ έκανε το λάθος να ζητάει επιμόνως πρόωρες εκλογές(μήπως σωθεί τίποτε)’’.

**Είναι μέσα του 2008. Ο υφυπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τα οικονομικά της χώρας προσπαθεί να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι δείκτες τρελαίνονται. Ανήσυχοι και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ , Αλογοσκούφης και Δούκας, και βλέποντας στο βάθος τη φιγούρα του εισαγγελέα να πλησιάζει, στέλνουν στον πρωθυπουργό τέσσερες(4) επιστολές επισήμως, ώστε να τις έχουν για το μέλλον, όπου με λεπτομέρειες περιγράφουν την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση της οικονομίας. ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’

Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά: ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

Οι υπουργοί κοιτάζονται μεταξύ τους τρομοκρατημένοι. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η χώρα βουλιάζει και ο πρωθυπουργός ‘’απουσιάζει’’ ! Η χώρα βουλιάζει και ο Σαμαράς ‘’δηλώνει ότι δεν…άκουσε’’ ! Δεν μπορώ τα εσωτερικά μέτωπα, πάω για αρχηγός λέει στους δικούς του.
Η απάντηση, αυτή τουλάχιστον που κυκλοφορεί, είναι ‘’τρελή’’.
** Μη με ανακατεύετε εμένα, εγώ κοιτώ το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ !!! Και προς επίρρωση της προσωπικότητας του ανδρός, προβαίνει σε 250 παράνομους διορισμούς στο υπουργείο Πολιτισμού.
Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.

Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό.

Τι περ;ίμεναν όλοι?
Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails