Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κι όμως... η Conchita είναι παντρεμένη!

Νομίζεις ότι η ίντριγκα γύρω από την Conchita Wurst περιορίζεται μόνο στο…
μούσι της;

Kι άλλα πράγματα για την 26χρονη που κατέκτησε την μουσική κορυφή της Ευρώπης, διχάζοντάς την παράλληλα, όπως για παράδειγμα το ότι είναι παντρεμένη, αλλά και τι σημαίνει το όνομά της!

«Εξαιτίας των διακρίσεων που υπέστη ο Tom στα εφηβικά του χρόνια, δημιούργησε την Conchita. Η Γενειοφόρος Κυρία, ως δήλωση.

Μια δήλωση υπέρ της ανοχής και της αποδοχής – και το ζήτημα δεν είναι η εμφάνιση, αλλά η ανθρώπινη υπόσταση. Όλοι πρέπει να ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν, όσο κανείς άλλος δεν πληγώνεται ή δεν περιορίζεται με τον δικό τους τρόπο ζωής», αναφέρει.

Στη σκηνή είναι η «λαμπερή» καλλιτέχνιδα που ψήφισαν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι στην 59η Eurovision. Στην καθημερινότητά της, είναι μία καλή… σύζυγος, αφού η Conchita είναι παντρεμένη εδώ και περίπου έξι χρόνια!

Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques Patriaque, σε ένα gay bar στο Παρίσι. Όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και, παρά το ότι νιώθει πως είναι 60 χρόνια παντρεμένοι, συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι.


«Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν», λέει η Conchita, την ώρα που κάποιοι εξακολουθούν να την κοροϊδεύουν ή να την επικρίνουν για την εμφάνισή της!












Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails