Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Έστειλαν σφαίρες καλάσνικοφ στον Άρειο Πάγο – “Κάντε τις προφυλακίσεις, αποφυλακίσεις αλλιώς οι σφαίρες θα έρθουν από μακριά” το απειλητικό μήνυμα

Τρεις σφαίρες έφτασαν σε φάκελο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου
- Ως αποστολέας εμφανίζεται κάποιος "Αλεπουδέλης"
- Σαφείς απειλές κατά δικαστικών, υπουργών
- Γραμμένο με αρχαιοελληνική γραφή και χαρακτήρες το απειλητικό κείμενο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Πριν από λίγη ώρα, έφτασε φάκελος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο οποίος περιείχε 3 σφαίρες των 7,62 χιλιοστών, που χρησιμοποιούνται σε όπλα καλάσνικοφ και ένα μήνυμα γραμμένο με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, που αναφέρει: “Όποιος πήρε μέρος σε αυτή τη βρωμιά, Υπουργός, δικαστικοί ή εισαγγελείς, θα πρέπει να το διορθώσει μέσα σε 15 ημέρες, μετατρέποντας τις προφυλακίσεις σε αποφυλακίσεις. Διαφορετικά, εντός 20 μηνών, αυτές οι σφαίρες θα έρθουν από μακριά".

Το κείμενο με τις ευθείες απειλές, αφήνει υπαινιγμούς για προφυλακίσεις πολιτικών προσώπων και στρέφεται εν γένει εναντίον της δικαιοσύνης: "Σε 20 μήνες θα εντοπίσουμε τους στόχους και θα τους χτυπήσουμε".

Ως αποστολέας, αναγράφεται το όνομα "Αλεπουδέλης", που σημειώνουμε πως είναι το πραγματικό επώνυμο του ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος καταγόταν από τη Μυτιλήνη, ιδιαίτερη πατρίδα και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Οι αστυνομικές αρχές, αναφέρουν πως δεν αξιολογούν ως κάτι πολύ σοβαρό το περιστατικό, τουλάχιστον επί του παρόντος.





























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails