Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Νέες βόμβες Καρχιμακη: 300 δις έβγαλαν στο εξωτερικό και τους καλύπτει η ΤτΕ! Ποιά κρίση; ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!

Υποδούλωσαν την Ελλαδα για 100 δις, όταν βούτηξαν τα τριπλάσια!
Εχει βαλθεί να κλείσει τις συμμορίες Σημιτη – Παπανδρεου στην φυλακή! Γι’ αυτους ετρεχες όμως Μιχάλη…
ΜΙΧ.ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ.
.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;

Ποιοι επιτέλους απο το πολιτικό ,το τραπεζικό και το οικονομικό σύστημα φοβούνται τον έλεγχο και γιατί;

Ειναι γνωστό στους πάντες οτι η τράπεζα Ελλαδος έχει στην διάθεση της όλα τα στοιχεία για κεφάλαια (περίπου 300 δις ευρω)που διοχετευθηκαν
στο εξωτερικό απο το 2000-2014.

Ειναι απορίας άξιον γιατί η κυβερνηση αφού γνωρίζει το πρόβλημα και αντιλαμβάνεται ποιο ειναι το μέγεθος της οικονομικής ωφέλειας που θα προκύψει απο τους ελέγχους και για την οικονομία και για την ανάσχεση της αφαίμαξης των μόνιμων θυμάτων της κρίσης ,

Γιατί δεν ενεργεί τα αυτονόητα ;

Ποιοι ειναι επιτέλους αυτοί και απο το πολιτικό και απο το τραπεζικό και απο το οικονομικό συστημα που μπορεί να παρεμποδίζουν η να αναβάλουν τους μαζικούς φορολογικούς ελέγχους των εμβασματων του εξωτερικού και γιατί ;

Τι να φοβούνται άραγε ;
Η ποιοι μπορεί να καλύπτονται πίσω απο αυτή την ανεπίτρεπτη ολιγωρία ;
Ποιες σκοπιμότητες μπορεί να υπηρετούνται;

Το ΠΑΣΟΚ και η ηγετική διοικούσα ομάδα του θα αναλάβει τελικά και διακριτά την νομοθετική η την οποία άλλη πρωτοβουλία για τον φορολογικό έλεγχο των εμβασματων του εξωτερικού απο το 2000-2014.

Η θα ενσωματώνεται ,χωνευομενο στις ορέξεις όλων αυτών που δεν επιθυμούν να να ανοίξει ολοκληρωτικά αυτό το κεφάλαιο .














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
ΠΑΝΟΣ: ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?????’’

Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».

Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».

Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής.

Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ: ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ???
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ
"Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".
δήλωσε στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια, "καίγοντας" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Όπως καταγγέλλει (μεταξύ άλλων) ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ
Επιπλέον η εφημερίδα εμφανίζει το βιβλίο κίνησης πελατών του ...τουριστικού καταλύματος
όπου φαίνεται πως από το 2008 έως και το 2010 μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος (το κίτρινο υπογραμμισμένο). Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπο αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες! Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, γαμπρός της ιδιοκτήτριας, είχε κλείσει δωμάτια για 6 ολοκληρους μήνες από 15-08-2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009!
Epikairo: Στα χνάρια του ξαδέφου του πρώην πρωθυπουργού Κωστα Καραμανλή, του Μιχάλη του Λιάπη ο Πάνος Καμμένος, τηρώντας πιστά την παράφραση του ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ συνθήματος του μορφώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ‘’ΑΝ.ΕΛ’’ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ???
Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…
Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου
Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...
Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.
Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

Ανώνυμος είπε...

«Το βασικό και έυλογο ερώτημα που προκύπτει», σημειώνεται στο άρθρο, «είναι τι συνέβαινε επί 17 χρόνια, από το 1993 έως το 2010, οπότε φέρεται να δηλώνεται από τον Ηλία Καμμένο τεκμήριο για το εν λόγω σκάφος, με το ιδιοκτησιακό και φορολογικό καθεστώς του 'Iliatoras of London';»

Η διαδρομή του σκάφους

1996: Ιδρύεται στη Νήσο Μαν η Cass Corporation ιδιοκτήτρια εταιρεία του σκάφους. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους μπαίνουν διευθυντές ο Φίλιπ Κρόσοου και ο Τζέιμς Γκάρσικ που συνδέονταν με 8.100 υπεράκτιες.

1998: Αναλαμβάνουν δύο νέοι διευθυντές που συνδέονται με 1.600 υπεράκτιες.

2000: Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 η Cass αναγγέλλει πως ο Ηλίας Καμμένος είναι διευθυντής του σκάφους και ο Πάνος Καμμένος, καπετάνιος.

2007: Οι μετοχές της Cass μεταβιβάζονται στη Fiden Nominees μία εταιρία παροχής υπηρεσιών οφσορ. Ένα μήνα μετά εκτιμητής σε έκεθση του χαρακτηρίζει τον Π. Καμμένο ως ιδιοκτήτη. Η αξία εκτιμάται σε 600.000 ευρώ.

2008: Η Cass εμφανίζεται να εξοφλεί ενυπόθηκο δάνειο επί του σκάφους, ενώ δεν είχε καμία δραστηριότητα. Την ίδια χρονιά ο Ηλίας Καμμένος εμφανίζεται να δηλώνει αγορά σκάφους.

2009: Η οφσορ διαγράφεται και ο Ηλίας Καμμένος αρχίζει να καταβάλλει τέλη ελλιμενισμού.

Σε βίντεο που χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος DVD που διανεμήθηκε με μηνιαίο περιοδικό και το οποίο επαναφέρει μέσω φωτογραφιών η εφημερίδα, ο Π. Καμμένος αποβιβάζεται από το σκάφος σε λιμανάκι της Κύθνου με λευκό παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Μετά την αποβίβαση ετοιμάζει με χαλαρή διάθεση σούσι με αστακό και μαγιάτικο για τους φίλους του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ !

Έλληνα, όταν ακούς ή βλέπεις το Πάνο να σε προκαλεί, ΘΥΜΗΣΟΥ ποιον πολιτικό εγκληματία προσπαθεί να καλύψει ?
Σκέψου τι ευθύνη έχει και ο Καμμένος για το σημερινό σου χάλι? Που ήταν τόσα χρόνια ο ψευδολόγος μυθοπλάστης της πολιτικής ανοησίας?

Είσαι άνεργος?
Σκέψου πόσα δις ευρώ ‘’έκλεψαν’’ από την τσέπη σου από το 2004-2009, διορίζοντας 865.000 άτομα ,που δεν χρειάζοταν το κράτος, και με χρήματα που δεν υπήρχαν και σήμερα τα πληρώσαμε με το αίμα μας?

Έλληνα ρώτησε τον Πάνο σε πόσες επιτροπές ήταν και ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΔΡΑ χωρίς ποτέ να πει μια κουβέντα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ//

Τρέμει ο Πάνος από φόβο γι αυτό ‘’έδωσε εντολή’’ σε όσα μπλογκς αφιλοκερδώς(?) τον πατρονάρουν, να κόψουν τα ελεύθερα σχόλια. Τρέμει την αλήθεια και για αυτό ΦΙΜΩΝΕΙ και παραπληροφορεί τους Έλληνες.

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ. ΓΝΗΣΙΟΣ φασισμός, εκφραζόμενος και εφαρμοζόμενος ‘’δημοκρατικά’’. Θέλει ο Πάνος να βρίζει μόνος του, να λασπολογεί μόνος του, να …καραβοταξιδεύει χωρίς να πληρώνει ‘’διόδια’’ ! Είναι ο μόνος τρόπος να λαθροβιώσει.

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!
Εκμεταλλεύτηκε την ψευδολογία, τη συκοφαντία και την αηδία που αισθάνεται ο κόσμος για το Σαμαρά , και την ΠΑΤΗΣΕ ! και ψήφισε τον διεθνή μπουρδολόγο, που τώρα κάνει αέρα στα αρχ@@@@α (;) του Καραμανλή, να τον βοηθήσει γιατί όλοι θέλουν να τον ΠΗΔΗΞΟΥΝ εις άλμα τριπλούν !!Τρέμει από φόβο ο Πάνος, βλέποντας ότι στην επόμενη βουλή θα μείνει απ΄εξω. Τρέμει για τα όσα έχει κάνει και όσα ψέματα έχει πει και όσους έχει βρίσει και απειλήσει
ΣΗΜΕΡΑ! Θα βρεθεί έστω και ..ένας τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ που θα ψηφίσει Καμμένο?
Υπάρχει σήμερα ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που θα ψηφίσει Πάνο???
Υπάρχει ένας τόσο αδιάντροπος Έλληνας που θα ψηφίσει τον πολιτικό αυτόν εγκληματία?
ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!
ΨΗΦΟΣ στον Καμμένο, σημαίνει ΑΣΕΒΕΙΑ στο αίμα τόσων νεκρών του πολιτικού εγκληματία Καραμανλή!
ΣΚΕΨΟΥ τα παιδιά σου και τιμώρησε τον πολιτικό ΚΡΕΤΙΝΟ !!!
Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας?
Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό , σε κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) και έφερε τη ΖΗΜΕΝΣ , σπάζοντας όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ανικανότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας και ΑΠΙΣΤΙΑΣ ; Γιατί τον κάλυψε η Νέα Δημοκρατία?
ΠΟΙΟΣ είναι ο Πάνος ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΥ Η ΦΑΓΕ ‘’ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ’’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
Ποιος είναι ο Πάνος, ο μεγαλύτερος παραμυθάς και πολιτικός συκοφάντης(Ανδρέα Παπανδρέου)
ΕΝΤΙΜΕ Έλληνε , τιμώρησε με την ψήφο σου τους φονιάδες της ευτυχίας σου και του μέλλοντος των παιδιών σου.


Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails