Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ 2010!

ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ… ΞΑΝΑ!

Η μαύρη επέτειος του 2010!

“Ζητούμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.”, ήταν η  δήλωση του τότε  Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου από το Καστελόριζο…

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια ο τότε πρωθυπυργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωνε την -άνευ όρων- παράδοσή μας στη μέγγενη του ΔΝΤ.






























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ.
Ο Γιώργος επιστρέφει ΝΙΚΗΤΗΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, χωρίς κακίες και εμπάθειες, με το απλό χαμόγελο της ικανοποίησης του ανθρώπου που έκανε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του.
Κοιτάζει όλους, με το ίδιο ανθρώπινο βλέμμα, του πολιτικού που ήξερε, ότι ο λαός όταν μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ, θα τιμωρήσει τους ψεύτες και τους κλέφτες.
Χαμογελά και προσπαθεί να ξεχάσει τον Αντώνη, τον Βαγγέλη, τον Αλέξη και όλη την υπόλοιπη μαρίδα πολιτικής διαλογής και της πολιτικής διαπλοκής .
Απλά σκέπτεται , πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα, αν , από τη πρώτη στιγμή είχαν αποφασίσει όλοι για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι για το ευτελές πολιτικό τους σαρκίον.
Μικρός που είναι ο κόσμος σήμερα, που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Μας ζητούν να τους ψηφίσουμε, μας ζητούν να κυβερνήσουν,
χωρίς να ζητήσουν ούτε συγγνώμη, που διέλυσαν την οικονομία, που μας έκαναν ζητιάνους.
Σήμερα έχουμε ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο τυχοδιώκτες της παραπολιτικής, αδίστακτους, αποκομμένους από το λαό και πρόθυμους να προσφέρουν τα πάντα στους πάντες προκειμένου να σωθούν.
Μία κυβέρνηση …Καραμανλή σε ‘’συσκευασία’’ του Αντώνη. Όλοι σχεδόν οι αποτυχημένοι υπουργοί Καραμανλή βρίσκονται είτε στην Κυβέρνηση είτε σε επιτελικές θέσεις. Δηλαδή ..κυβερνά ο Αντώνης, με την κυβέρνηση του Κωστάκη. Οποία ειρωνεία, οποία απάτη, οποία διαπλοκή παραπολιτικών ???
Σήμερα έχουμε, μια αντιπολίτευση, που κατέβηκε και το τελευταίο σκαλί αυτοπροσβολής και αυτοσυμβιβασμού.
Δύο άνεργοι μεγαλοκληρονόμοι του χρήματος, δυο ιδεολογικοπολιτικά αντίπαλοι , χωρίς κανένα σημείο επαφής και προγραμματικής σύγκλισης, συμβιβάστηκαν προφορικά και έγγραφα(?) να ξεχάσουν όλα όσα τους χωρίζουν( δηλαδή όλα) μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές και μετά θα συζητήσουν για τα υπουργεία και τις θέσεις που θα πάρει ο καθένας.
Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ το ιδεολογικοπολιτικό …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια??
Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
Τι θα προσφέρουν, και τι μπορεί να σκεφτούν άνθρωποι που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ???
Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας?
Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό σε …κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας ;
Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, που αποφάσισε να εκδημοκρατικοποιήσει το φασισμό του Πάνου , και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?
Σήμερα, ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!
ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !
ΥΓ.
Σήμερα, ο δικαιωμένος ΠΛΗΡΩΣ στη συνείδηση των Ελλήνων, πρώην Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου και η ομάδα των συνετών και ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του, αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις , και συνεχίζουν το έργο διάσωσης της πατρίδας μας.
Πόσο ακόμη, και τι άλλο απαιτείται, για να τους ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να συνεχίζουν την αναγέννηση της πατρίδας μας?

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα,
που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, ‘’συμφώνησε’ να ρίξει την κυβέρνηση, που όπως απεδείχθη έσωσε την Ελλάδα.
ΠΟΤΕ!! άλλοτε, δεν βρέθηκε στα χαρακώματα όλη η αντιπολίτευση. Ποτέ άλλοτε, η Ελλάδα δεν είχε τόσο ανίκανη, εμπαθή ,ιδιοτελή και τελικά προδοτική ηγεσία στις πολυθρόνες της αντιπολίτευσης που «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! Σαμαράς και Τσίπρας, έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων. Η Ελλάδα σήμερα παρουσιάζεται σαν χώρα βίας, νοθείας, ρατσισμού , απολίτιστου λαού και πρωτόγνωρων φασιστικών δολοφονιών , ενώ ..υπερπατριώτες ακροδεξιοί και αδέξιοι αρμενίζουν στα πέλαγα του..Ολύμπου και με αρχηγό τον πιο μπουρδολόγο όλων των εποχών.
Η Ελλάδα σήμερα στερείται πολιτικού λόγου, ηγεσίας, ελπίδας και προοπτικής.
Είναι όλα αυτά που είχαμε, όταν έγιναν οι εκλογές του 2009.
Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι.


Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ..ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΩΣ???
Σήμερα, γνωρίζουμε όλοι μας, ότι τον πρωθυπουργό του 43% του Ελληνικού λαού, τον ‘’έφαγαν’’ οι γνωστοί ντόπιοι νταβατζήδες, επειδή τους έκοψε την δυνατότητα της παράνομης εκτροφής και εκπομπής.
Σήμερα γνωρίζουμε όλοι ότι ‘’ξεπουλημένοι’’ πολιτικοί προδότες, ιδιοτελείς και απάτριδες, υπέκυψαν στο δέλεαρ της εξουσίας και εκτελώντας εντολές των νταβατζήδων ‘’έριξαν’’ τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει ο άθλιος σημαιοφόρος της διαπλοκής του 18%, με την κολοβή ουρά της μεταλλαγμένης ‘’ελληνοφάνειας ’’ του εκπροσώπου της πρόστυχης και ψεύτικης νομιμοφάνειας.
Σήμερα γνωρίζουμε, ότι ο αφελής και αμαθής πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, υπέστη ‘’δοκιμή μεταλλαγμένης προσωπικής ιδεοφάνειας ’’ με αντίτιμο την πλασματική υπερδιόγκωση του κομματικού του 3%.
Δηλαδή, αποκαλύπτεται πεντακάθαρο, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός, που αποφάσισε να κτυπήσει τη διαπλοκή και την ιδιοτέλεια στη ρίζα της, αποτελεσματικά και με διαρθρωτικές ανεπίστροφες βαλβίδες ασφαλείας. Εμείς λοιπόν, οι ηθικολόγοι της δεκάρας, αντί να τον στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα του, είτε από ιδιοτέλεια, είτα από άγνοια, του κηρύξαμε τον πόλεμο της..λαχαναγοράς και της ψαραγοράς.
Πληρωμένοι καθοδηγητές, εκπρόσωποι κίτρινης βρώμικης παραπληροφόρησης, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των διαπλεκομένων αφεντικών τους, πυροβολούν ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ φασιστικά και ύπουλα, τον άνθρωπο που θέλησε να σώσει την Ελλάδα και να θέσει τις βάσεις για ένα σταθερό, νόμιμο και διαφανές μέλλον για τα παιδιά μας, και για την πατρίδα μας.
Δηλαδή αυτά που λέμε για ηθική, για ευνομία, για ισοτιμία , για ισότιμη φοροδοτική προσφορά είναι παραμύθια??? Είμαστε και εμείς ΜΕΡΟΣ του βρώμικου προβλήματος? Είμαστε και εμείς μέρος της διαπλοκής που ζητάμε να παραμείνει ο βούρκος της προσωπικής μας ‘’κάλυψης και ασφάλειας’’???
Υπάρχει κανείς πια σε όλη την επικράτεια, που δεν γνωρίζει ποιοι και γιατί κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μας και την προσωπική μας ευτυχία?
Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει ποια ήταν και ποια είναι η αντεθνική συμπεριφορά του Κώστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη, του σαρδανάπαλου πολιτικά Πάνου και των ..Λαγών του εγκλήματος? Θα ψηφίσουμε λοιπόν, αυτούς τους φονιάδες των ονείρων των παιδιών μας? Θα επιβεβαιώσουμε , ότι είναι ‘’νομιμοφανές’’ είναι και ηθικό?
Θα συγχωρήσουμε και θα καλύψουμε τους κλέφτες και τους φοροφυγάδες ,όπως γίνεται σήμερα? Θα ‘’επιτρέψουμε’’ την πολιτική μετάλλαξη των Αντώνηδων με τους Αλέξηδες και τους μπράβους της νύχτας?
Κι ύστερα θα ‘’ βγούμε στους δρόμους με…όπλα στους ώμους’’?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
Δύο ‘’ΟΧΙ’’ ένα με τους καναλάρχες και ένα με τους τραπεζίτες, ήταν παραπάνω από αρκετό να δημιουργήσουν εκείνες τις σεισμικές πολιτικές δονήσεις , ώστε τα σαθρά και παράνομα παραπολιτικά κτίσματα του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των υπολοίπων ‘’πολιτικών’’ υπολειμμάτων, να υποστούν καθοριστικές ζημιές ώστε να καταστούν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ προς ..χρήση.
Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι νταβατζήδες, οι άνθρωποι χωρίς πατρίδα και χωρίς συναίσθημα, έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι είναι αυτοί που ‘’εξόπλισαν’’ το χέρι των ειδεχθών πολιτικών δολοφόνων του Γιώργου Παπανδρέου, και επί πλέον είναι οι καταστροφείς της Ελλάδας μας και των παιδιών μας.
Ξεπουλούν το δημόσιο πλούτο μας και υπονομεύουν το μέλλον μας.
Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας. Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..
Τελείωσαν τα παραμύθια. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το τσιφλίκι κανενός να το χρησιμοποιεί για να σώσει το πολιτικό του τομάρι. Και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ σιχάθηκε να το βλέπει να σέρνεται χειροκροτούμενο από τον Μπαλτάκο, τον Βορίδη, τον Άδωνι, τον Σαμαρά. Ήρθε η ώρα για το ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστεί τη χαμένη του τιμή.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails