Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το ...κατάφερε κι αυτό!

Μετά από ένα απίστευτο ματς, όπου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε πολύ γρήγορα 0-3 στην Ριζούπολη στο 37' με δύο γκολ του Λούκας και ένα του Κατσικά,
ο Απόλλωνας πήρε την ισοπαλία με 3-3, καθώς μείωσε με δύο γκολ στο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 86' με τον Μίγνκα.

Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, στο φινάλε το ματς...

Άνετα 0-3 με σούπερ Νάτχο, Λούκας και Στοχ...

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε καλό ρυθμό, αλλά όχι κάποια σπουδαία φάση. Όλα αυτά μέχρι το 15', όταν ο Αργυρόπουλος με ανόητο τάκλιν ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σπυρόπουλο και «υποχρέωσε» τον διαιτητή να δώσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λούκας, ο οποίος σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-1. Το γκολ αυτά ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία του ΠΑΟΚ, ο οποίος με τους Στοχ και Νάτχο σε εξαιρετική ημέρα, στα επόμενα λεπτά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 23' και στο 27' έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες (Στοχ – Χούσεν), ενώ στο 28' έκανε το 0-2. Ο Νάτχο βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Λούκας, αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον αμαρκάριστο Κατσικά, που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Γεωργιάδης ζήταγε από τους παίκτες να... τελειώσουν το ματς με ένα τρίτο γκολ. Αυτό τελικά έγινε (αν και το ματς δεν... τελείωσε) στο 37', όταν ο Νάτχο βρήκε εξαιρετικά τον Λούκας στην κόντρα και αυτός με ωραία ντρίπλα και σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3!

Η... απάντηση του Απόλλωνα!

Κι ενώ όλοι πιστέψαμε πως πλέον το ματς δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον, οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη επιστροφή. Στο 40' με πέναλτι που πήρε ο Φαρινόλα από τον Σπυρόπουλο και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πετρόπουλος, ο Απόλλωνας μείωσε σε 1-3, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δεληζήσης με κοντινή κεφαλιά... έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Δικεφάλου και μείωσε σε 2-3 δευτερόλεπτα πριν «φύγει» το ημίχρονο.

Δεν το... καθάρισε ο Χούσεν

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά και στο 49' ο Λούκας με δυνατό σουτ απείλησε τον Γκόμεζ, ο οποίος όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στα επόμενα λεπτά ωστόσο, ο Δικέφαλος... γύρισε λίγο πίσω, έδωσε χώρο στον Απόλλωνα που δε μπορούσε να τον αξιοποιήσει και επέλεξε να «χτυπάει» στην αντεπίθεση. Ο Στοχ κάπου... χάθηκε, ο Νάτχο ανέλαβε πρωτοβουλίες, έβγαλε δύο τετ α τετ τον Χούσεν (63' και 69'), όμως αυτός δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Γκολ ο Πετρόπουλος, τα... άχαστα Κόρμπος – Χούσεν!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και πάλι στην επίθεση και με τον Νάτχο να «πατάει» στην αντίπαλη περιοχή, έψαξε το γκολ για να... τελειώσει το ματς. Στο 85' μάλιστα ο Χούσεν, μετά από γύρισμα του Ισραηλινού, δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά παρότι έλειπε ο τερματοφύλακας από την εστία και τελικά ο Δικέφαλος το... πλήρωσε στο επόμενο λεπτό. Στο 86' ο Μίνγκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πετρόπουλος με κεφαλιά (ξανά αμαρκάριστος) έγραψε το 3-3 και χάρισε στον Απόλλωνα έναν απίστευτο βαθμό!

Βέβαια, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό, καθώς στο 93' ο Κόρμπος βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρο του Δικεφάλου, ενώ στο 94' ο Χούσεν έφυγε μόνος του στην επίθεση, όμως πλάσαρε κάκιστα άουτ.

Με την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνος στην δεύτερη θέση με 63 βαθμούς (62 έχουν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός), ενώ ο Απόλλων έφτασε τους 30 και είναι προτελευταίος, αφού η Βέροια και ο Πλατανιάς έχουν 31 και Πανιώνιος – Ξάνθη 35.


ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Αργυρόπουλος (29' λ.τρ. Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (72' Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπρόουζ (57' Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Κατσικάς, Νάτχο (89' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Μάρτενς (62' Μαντούρο), Λούκας, Στοχ (74' Γεωργιάδης), Χούσεν








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails