Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... Το "κρυφό" ταξίδι στο Λουτράκι του Αντώνη Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς είπε χθες στην συνέντευξη του στο MEGA, θέλοντας να δείξει..
ότι "αφουγκράζεται τον λαό" ότι "Ένα πρωί πριν 25 ημέρες πήρα το αυτοκίνητό του και να πήγα στο Λουτράκι και να μιλήσω με τον κόσμο".

Ας δούμε τι είπε: «...Πριν από 25 μέρες δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, πήρα ένα πρωί το αυτοκίνητο και πήγα στο Λουτράκι. Δεν με είδε κανείς, πήγα σε ένα εστιατόριο όμως. Μίλησα εκεί με τον κόσμο πολύ ωραία, δεν γράφτηκε πουθενά.

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Καλά, δεν πρέπει να το δέχονται όλοι καλά, κάποιοι σας βρίζουν κιόλας.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Αυτό πάω να σας πω. Αφού ο κόσμος μου πει το καημό του, το ντέρτι του, την πίκρα του ό,τι θέλετε πείτε το, αφού παραπονεθεί, πάρα πολλές φορές για πράγματα δικαιολογημένα τα οποία πάντα προσπαθώ να δω αν μπορώ να τα λύσω, στο τέλος αυτό το οποίο μου λένε είναι «Αντώνη προχώρα, μην κάνεις πίσω». Και αυτό κάνω.»

"Πήρα το αυτοκίνητο"; Λίγο δύσκολο. Ο ίδιος μετά την περιπέτεια του ματιού του, πλέον δεν οδηγεί.

Όσο για την "υποδοχή του κόσμου", μάλλον πρέπει να πήγε στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και είχε αυτή την αντιμετώπιση.

΄Αλλωστε και για αυτό "Δεν τον είδε κανείς". Ερημα είναι τα γραφεία της ΝΔ σε όλη την χώρα...













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails