Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....Έκτακτο (Europa League)

Εκτάκτως σήμερα με Europa League....

Σήμερα θα προτείνουμε μια τριάδα από Europa League.









ΑΛΚΜΑΑΡ   -   ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ στα εκτός πάντα παίζει καλύτερα. Και ειδικά όταν μιλάμε για μία ΑΛΚΜΑΑΡ που δεν πείθει και τόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα!! Θα σας προτείνουμε για αυτό το ματς:

 1) επιλογή 2-3 γκολ

2) επιλογή Χ2 *(Δ)

3) επιλογή 2πλο !!



ΑΠΟΕΛ   -   ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ


Ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΙΝΤΡΑΧΤ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΤΣ(ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ   2  ΚΑΙ OVER



ΛΥΩΝ   -   ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ


ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΟΝ...ΛΟΓΙΚΗ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΒΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΒΙΤΟΡΙΑ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ....ΜΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΩΣΤΟΣΟ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ    1 - Χ


*(Δ) = Διπλή Ευκαιρία.


ΕΧΘΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ Η ΓΙΟΥΒΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!


ΜουχαBET


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails