Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ … ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΧΤΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Κάποιοι σύμφωνα με τον κύριο Κωνστα δεν διώκονται για τις ιδεες τους. Διώκονται γιατι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ …
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ….
Για αυτούς λοιπόν αφού υπάρχουν ενδείξεις παρεκάμφθη όλος ο κανονισμός και τα περί ασυλίας είδαμε ότι ισχύουν μόνο για τα μέλη του club του συνταγματικου τόξου.

Αλλά εμένα μου γυρνάει το μάτι ανάποδα γιατί βλέπουμε ότι η ιδια ακριβώς αντιμετώπιση επιφυλλάσσεται και σε άλλους πολιτες που θίγουν τα συμφέροντα των χορηγών του συνταγματικού τόξου στις Σκουριές.

Και ερωτώ η αναιδεστάτη πολίτις;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ “ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ” ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΕ ΤΗΝ TVX ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;;;

ΟΙ “ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ” ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ.


Θέλω να θυμήσω ότι τα σκηνικά με τον άτυχο Φύσσα έλαβαν χώρα αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι στο Νεοχώρι έπιναν για κανα μήνα νερό με αρσενικό που είχε μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα από την εταιρεία που έχει ευεργετηθεί από τις δράσεις του κύριο Πάχτα κι ο κύριος αυτός που κατάφερε να γίνει και δήμαρχος για να επιβλέπει εκ του σύνεγγης τα συμφέροντα των χαϊδεμένων του, άφηνε επί έναν μήνα τους κατοίκους του Νεοχωρίου να δηλητηριάζονται.

Και μόλις έσκασε αυτό, ανέβηκε ο Καμμένος εκεί, έγινε ντόρος κι αμέσως….. όλως τυχαίως ένα άλλο γεγονός, χρησιμοποιηθηκε από τους μηχανισμούς της κοινωνικής μηχανικής του καθεστώτος για να πάρει την προσοχη του κοινού από το επικίνδυνο αντικείμενο και να την μεταφέρει σε κάτι άλλο που δεν είναι καθόλου αρεστό στο καθεστώς.

Με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια!
1) Στην ασφάλεια της σιωπής ο Πάχτας κι οι χαϊδεμένοι του (αναρωτιέμαι πώς ανταποδίδουν αυτοί τα χάδια του καθεστώτος…..)
2) Επίθεση και διασυρμός σ’ αυτούς που το καθεστώς ενοχλείται από την ύπαρξή τους.


Αλλά κάθε φορά που βλέπω τον Κώνστα να λέει ότι κάποιος μπορεί να συλληφθεί επειδή ενδεχομένως υπάρχουν ενδείξεις αναρωτιέμαι πόσες ενδείξεις θα μπορούσε να βρει ένας εισαγγελέας αν ηθελε εδώ μέσα :http://antigoldgreece.wordpress.com/2011/03/21/ntropologia/
Γιατί και ο φάκελος του δένδια είναι φτιαγμένος από στοιχεία του Τύπου κι όχι από στοιχεία της αστυνομίας.

Αλλά καθώς φαίνεται οι εισαγγελείς απαγγέλλουν κατηγορίες μόνον εναντίον όσων θίγουν το πασοκ….
Ελπίζω να μην συλλάβουν και την Γεωργαντά στο τέλος….



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails