Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κένυα: Νέοι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το εμπορικό - 4η ημέρα "πολιορκίας"

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ στην Κένυα. Η αστυνομία, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι
μέσω του Twitter ότι ετοιμάζεται να εξουδετερώσει εκρηκτικά που τοποθέτησανισλαμιστές στη διάρκεια της αιματηρής επίθεσής τους εναντίον του εμπορικού κέντρου Ουέστγκεϊτ στο Ναϊρόμπι.

"Προχωρούμε στην εξουδετέρωση εκρηκτικών τα οποία είχαν τοποθετηθεί από τους τρομοκράτες", γράφει η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Twitter χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.

Σημειώνεται ότι η "πολιορκία" του εμπορικού κέντρου συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα ενώ το πρωί ακούστηκαν νέοι πυροβολισμοί. Η τρομοκρατική οργάνωση που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα κι έκανε την επίθεση, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι συνεχίζει να κρατά ομήρους.

Στο μεταξύ, η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι "εν γνώσει" του σχολίου που έκανε ο κενυάτης υπουργός Εξωτερικών, ότι μια Βρετανίδα εμπλέκεται στην επίθεση στο εμπορικό κέντρο.

"Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις κενυατικές αρχές και να υποστηρίζουμε τη διερεύνηση αυτής της επίθεσης", δήλωσε ένας εκπρόσωπος. "Η Βρετανία θα κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τους Κενυάτες στην προσπάθειά τους να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης όλους όσοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτή την άγρια επίθεση".
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails