Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

50.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΥΠ ΄ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Οι πληροφορίες που έρχονται από τα σύνορα της χώρας δεν είναι καθόλου καλές. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από αρχές ασφαλείας που εξακολουθούν να ασχολούνται σοβαρά με την εθνική ασφάλεια της πατρίδος(υπάρχουν ακόμα εθνοφύλακες με ευσυνειδησία κι όχι δικηγορίσκοι και χασοδίκηδες που δεν ξέρουν που πέφτει το υπουργείο Εσωτερικών, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης)45-50.000 Σύριοι πρόσφυγες εξασφαλίζοντας τις βρώμικες αβάντες με τα διαβατήρια από τους ελεεινούς Τούρκους "φίλους μας", ετοιμάζονται να μπουκάρουν από την Πόλη στην Ελλάδα.

Εαν το καραβάνι των πονεμένων μπει στη χώρα, όλη η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια νέα ζοφερή κατάσταση φτωχών και κυνηγημένων που θα τους ακολουθήσει ένα τσούρμο εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες που διψά για αίμα και βρωμοδουλειές σε "φιλόξενη' και δημοκρατική χώρα. Οπότε αντιλαμβάνεστε όλοι τι θα αντιμετωπίσουμε. Στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός. Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα που πια αντιμετωπίζουμε κι όχι οι βλάκώδεις και σικέ συζητήσεις του κάθε Στουρνάρα με τους ξεπουλημένους τροικανούς.

Για το λόγο αυτό σήμερα έγινε γνωστό από την Κατεχάκη ότι οι 1.881 συνοριοφύλακες που ήδη έχουν μεταβεί στον Εβρο για να φυλάξουν τα σύνορα θα διαμένουν σε ξενοδοχεία και θα παίρνουν μπόνους από ευρωπαϊκά κονδύλια. Γύρω στα 800 ευρώ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι άνδρες και γυναίκες που καλούνται να «θωρακίσουν» τα χερσαία μας σύνορα από πιθανό κύμα μεταναστών, ειδικά από τη Συρία, είναι ήδη σε υπηρεσία και οι περισσότεροι διαμένουν σε ξενοδοχεία, κάτι που θα ισχύσει για όλους.

Εν τω μεταξύ ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, σήμερα, στο Κιλκίς περίπου 250 αστυνομικοί, μέλη των αστυνομικών ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, αντιδρώντας στη μετακίνηση-απόσταση συναδέλφων τους στον Έβρο.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πιερία, την Ημαθία, τις Σέρρες, την Πέλλα και το Κιλκίς, ενώ συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), με επικεφαλής τον πρόεδρό της Χρήστο Φωτόπουλο.

Σε ψήφισμα διαμαρτυρίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που επέδωσαν οι αστυνομικοί στο δήμαρχο Κιλκίς, Ευάγγελο Μπαλάσκα και τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη τονίζεται -μεταξύ άλλων- ότι οι αστυνομικοί δεν αρνούνται να εκπληρώσουν την αποστολή τους «αρκεί να διασφαλίζονται τα αυτονόητα, όπως ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, διαμονής, σίτισης, υγιεινής και ασφάλειας» και ζητούν «σαφείς εντολές και εκπαίδευση των συναδέλφων στα νέα τους καθήκοντα, καθώς μια τόσο εξειδικευμένη δράση ελλοχεύει κινδύνους» και η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Στο ψήφισμα τονίζεται ακόμη η ανάγκη «οι αστυνομικοί οι οποίοι αποσπούνται στις Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ξάνθης και Ροδόπης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, διαβίωσης, υγιεινής και ασφάλειας και άμεσα να γίνει επανασχεδιασμός της δράσης αυτής, ενισχύοντας τις παραπάνω Αστυνομικές Διευθύνσεις με εκούσιες έκτακτες μεταθέσεις και αποσπάσεις με κίνητρα».

Σύμφωνα με τον γραμματέα διεθνών σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργο Χατζηιωάννου, αύριο η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα μεταβεί στον Έβρο προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι την κατάσταση και τις συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αποσπασθέντες συνάδελφοί τους.

Στο μεταξύ, στις έξι σήμερα το απόγευμα, ανάλογη ένστολη διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν στα Ιωάννινα αστυνομικοί των Ενώσεων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της ΠΟ.ΑΣ.Υ.

To makeleio.gr θα κρατά ενήμερη την κοινή γνώμη για το πολύ σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας που προσπαθεί να υποβαθμίσει η ανίκανη συγκυβέρνηση. Αυτή την ώρα είναι το υπ'αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδος. Και δεν θα λυθεί με τους 1881 συνοριοφύλακες εαν αναλογιστούμε ότι κάθε μέρα μπαίνουν στην χώρα μόνον από τον Έβρο πάνω από 100 Πακιστανοί και Αφγανοί. Εκεί υπάρχει άλλο θέμα πάλι με τους Τούρκους που πετάνε τα διαβατήρια τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επαναπροωθηθούν.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η χώρα κινδυνεύει με άμεσο αφελληνισμό. Και η κοινή γνώμη από τα κωλοκάναλα της διαπλοκής έχει αποκοιμηθεί με τα 11.5 δις και όλες αυτές τις καθημερινές παπάρες.



Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails