Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ιδιοκτήτρια γνωστού ξενοδοχείου το θύμα της δολοφονίας στη Φιλοθέη

Την 70χρονη Α. Κ., ιδιοκτήτρια γνωστού ξενοδοχείου της Πάρου, δολοφόνησαν άγνωστοι μέσα στο σπίτι της, στην οδό Αγίας Φιλοθέης, στη Φιλοθέη, όπου μπήκαν και τη λήστεψαν.

Το θύμα, τουλάχιστον πριν από 3 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία των περιοίκων, δέχθηκε την επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι, αφού της χτύπησαν την πόρτα και άνοιξε, όρμησαν μέσα στο διαμέρισμά της, την κακοποίησαν με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν.

Το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, στοιχείο που δηλώνει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν με τα κλοπιμαία.

Το θύμα βρήκε ο σύζυγός της, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία



Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails