Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Αντίο» Λυμπερόπουλου στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Θα φανεί στο χειροκρότημα αν η ΑΕΚ είναι ακόμα ζωντανή! Η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει νίκη για να «χτυπήσει» κορυφή στα play-offs και ίσως να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα. Αποχαιρετά τον κόσμο του «Δικεφάλου» ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Τα λένε Ντέμης-Δημητρέλος.
Το κατάλληλο πρόσωπο, την κατάλληλη στιγμή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος λέει απόψε αντίο στον κόσμο της Ένωσης σε ένα ματς-τελικό! Μοναδικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» στο σημερινό ματς είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα της επιτρέψουν να τα παίξει όλα για όλα στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την τελευταία αγωνιστική των play-offs. Ενδεχόμενη κατάκτηση της κορυφής σημαίνει βαθιά οικονομική ανάσα για την ΑΕΚ, πράγμα που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα έρθει ως «μάννα εξ ουρανού».

Μπορεί η σημασία του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να είναι μεγάλη αλλά το ίδιο κρίσιμος είναι και ο αγώνας του Ντέμη Νικολαϊδη για να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη μέρα της ομάδας, όπως μεταδίδει ο sport-fm.gr.

Ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου» είχε χθες το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα δεδομένα στην ΠΑΕ από πρώτο χέρι και σήμερα αναμένεται να τα ξαναπούν για να ορίσουν ραντεβού και να συζητήσουν αναλυτικά τα πάντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντέμης, ο οποίος απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες στη συνομιλία του με τον Δημητρέλο, μέσα στις επόμενες δύο μέρες έχει προγραμματίσει κάποια κρίσιμα ραντεβού για την ΑΕΚ.

24h NewsRoom




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails