Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Διαμαντοπούλου προετοιμάζει το κλίμα για το κόμμα Σημίτη!

Είναι γνωστό πως το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου, έχει ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες για το… υπο-ίδρυση κόμμα που έχει άρωμα Σημίτη.Εκείνη, προς το παρόν, αποφεύγει να λέει οτιδήποτε, στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο σε ορισμένες φράσεις της δείχνει που πρέπει να κινηθεί ιδελογικά το κόμμα ώστε να μην συρρικνωθεί και άλλο και φυσικά να διαλυθεί, αν και σήμερα η πρώην υπουργός μίλησε για αυτοδιάλυση του Κινήματος.
Τι είπε στον REAL FM; «Η χώρα χρειάζεται ριζοσπαστική σοσιαλδημοκρατία, ένα κόμμα που θα βάλει τα αναγκαία όρια και πλαίσιο. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του»…

Για την… περίπτωσή της, πάντως αναφέρει το parapolitika.gr, όλα είναι ανοιχτά, με ότι αυτό σημαίνει!





Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails