Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στην εφαρμογή του μνημονίου επιμένει η Μέρκελ


Η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε τηλεφωνική επαφή με τον Κ. Παπούλια

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάρολο Παπούλια είχε η Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καγκελάριος της Γερμανίας αναφέρθηκε στην ανάγκη και μέτρων υπέρ της ανάπτυξης, με προϋπόθεση την υλοποίηση των όρων της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του μνημονίου.

Η πληροφορία αυτή έρχεται από την ενημέρωση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Παναγιώτη Πικραμένου, προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όταν ο κ. Πικραμένος μετέφερε κάτι τέτοιο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, εκείνος του απάντησε ότι αναπτυξιακό πακέτο προβλέπεται στη συμφωνία του περασμένου Οκτωβρίου (είχε αναφερθεί τότε ως νέο σχέδιο Μάρσαλ) αλλά αυτό που μένει είναι να εφαρμοστεί...



Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails