Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παραιτείται ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την διάθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω του νέου αθλητικού νόμου και τις ποινικές ευθύνες που προβλέπει.

Στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξωτερίκευσε την πρόθεση του να παραιτηθεί (τυπικά) από την προεδρία.


Βέβαια, θα παραμείνει ως ισχυρός άνδρας και βασικός μέτοχος του Ολυμπιακού και η απόφαση του αυτή πρόκειται για μία κίνηση που σχετίζεται άμεσα με τον νέο αθλητικό νόμο και τις ποινικές ευθύνες που προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος στο ενδεχόμενο επεισοδίων.

Ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλει να απεμπλακεί από τις διαδικασίες και τις ποινές που απορρέουν από τον αθλητικό νόμο (παγίδα), ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις βοήθειες του στην ομάδα δίχως προβλήματα, συνεχίζοντας να αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη και ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η απόφαση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένη, οπότε, πλέον, θα πρέπει να βρεθεί σύντομα και ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα αναλάβει, πέρα από τον προεδρικό θώκο, και τις ανάλογες ευθύνες.




Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails