Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Tο δάκρυ του Έλληνα συνταξιούχου


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Twitter αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το πως αισθάνεται το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Κρατώντας το μήνυμα διαμαρτυρίας, ο Έλληνας συνταξιούχος, εξοργισμένος με τα μέτρα και το νέο μνημόνιο, φωνάζει: «Αίσχος»!

«Μπορείτε να μας συλλάβετε», δεν υπάρχουν άλλα χρήματα…

Και κάτω από την κραυγή διαμαρτυρίας, ο άνθρωπος που κρατά σφιχτά το μήνυμα του σωματείου συνταξιούχων »Συσπείρωση» (αυτό άλλωστε που χρειάζεται η Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες στιγμές),λυγίζει, δακρύζει…

Μια συγκλονιστική εικόνα από τη Θεσσαλονίκη, που ανέβασε ο χρήστης @teacherdude, ενός ανθρώπου, ενός Έλληνα, που δεν αντέχει άλλα χαράτσια, περικοπές και διαπραγματεύσεις, γράφει το apospasma.gr.























































Πηγή :http://www.tsantiri.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails