Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

To πρωί φοιτήτριες το βράδυ πορνοστάρ

Φοιτήτριες γίνονται πορνοστάρ για ένα κομμάτι ψωμί. Σπουδάζουν Φιλολογία, Ιατρική, Αρχιτεκτονική. Η οικονομική κρίση όμως και η ανεργία τις οδηγούν στο κρεβάτι για να βγάλουν τα προς το ζην. Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις φοιτητριών έχουν φτάσει σε εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό. Νεαρές κοπέλες από όλη τη χώρα ανταγωνίζονται τις επαγγελματίες πορνοστάρ για να επιβιώσουν.

Δουλειά να ’ναι κι ότι να ’ναι, λένε οι νέοι, καθώς είναι αυτοί κυρίως που πλήττονται από την ανεργία. Ετσι, καλλίγραμμες φοιτήτριες αποφασίζουν να γίνουν πρωταγωνίστριες σε ταινίες πορνό για να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο. Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα, ακόμα και στο πορνό. Πανέμορφες φοιτήτριες αναλαμβάνουν δράση on camera, με επιδόσεις που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες διάσημες σταρ του είδους! Η νέα τάση στις ΧΧΧ ταινίες θέλει πολύ νεαρές πρωταγωνίστριες σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα, τα γυρίσματα γίνονται σε σπίτι και όχι σε στούντιο, με εντελώς «ελεύθερο» σενάριο, αφού το αποτέλεσμα πρέπει να φαίνεται 100% ερασιτεχνικό.

Πολύ σύντομα εταιρεία παραγωγής ροζ ταινιών θα κυκλοφορήσει ολοκαίνουργια ταινία με πρωταγωνίστριες τέσσερις νεαρές κοπέλες που αποφάσισαν να κερδίσουν χρήματα κάνοντας σεξ on camera σαν… σωστές και ευσυνείδητες επαγγελματίες. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας Sirina, περισσότερες από 2.500 αιτήσεις έχουν φτάσει στα γραφεία τους από οικογενειάρχες μέχρι φοιτητές και φοιτήτριες, οι οποίοι προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους καταφεύγουν στη λύση του πορνό.

Ετσι όπως τα έφεραν οι δύσκολοι καιροί που ζούμε, το σεξ, και μάλιστα αποτυπωμένο σε εικόνα, θα μπορούσε να είναι και η λύση για κάποιους ώστε να βάλουν κάποια χρήματα στην αδειανή τσέπη τους. Οσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα, αρκετοί φοιτητές, υπάλληλοι, άνεργοι, ακόμα και οικογενειάρχες θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει πρωταγωνιστές σε αισθησιακές ταινίες.

Η Ρόζα, η Βαλεντίνη, η Βούλα και η Μιμή είναι οι πρώτες 19χρονες Ελληνίδες που χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος αποφάσισαν να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις και να πρωταγωνιστήσουν μπροστά στην κάμερα. Το concept δεν είναι όπως στις συνηθισμένες ερωτικές ταινίες, που έχουν μια μικρή πλοκή. Αυτή τη φορά παίρνει τη μορφή ριάλιτι, και μάλιστα τόσο καυτού όσο μια ταινία από τους εξπέρ του είδους.

Η νέα τάση στον χώρο των αισθησιακών ταινιών, όπως μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας Sirina, όχι μόνο φαίνεται να κερδίζει έδαφος, αλλά πρόκειται να σαρώσει και κάθε άλλη εκδοχή στη βιομηχανία του ελληνικού πορνό. Η ανεργία, η ανέχεια, η γενικότερη οικονομική κρίση και το χαμηλό κόστος είναι οι κυριότερες αιτίες που γίνεται αυτή η στροφή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το αισθησιακό αποτέλεσμα θα είναι χαμηλό. Αντίθετα, όπως λένε οι λάτρεις του είδους, αυτές οι ταινίες, ακριβώς λόγω του «ερασιτεχνικού κλίματος», λειτουργούν και ως έξτρα αφροδισιακό.

Βιογραφικά για αχαλίνωτο σεξ
Την έκπληξη του υπεύθυνου της εταιρείας παραγωγής των αισθησιακών ταινιών έχει προκαλέσει ο αριθμός των βιογραφικών που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία από ανθρώπους που ζητούν να γίνουν πορνοστάρ για να βγάλουν τα προς το ζην. «Τον τελευταίο καιρό έχουμε όλο και περισσότερες περιπτώσεις νέων κοριτσιών.

Οι δύο είναι φοιτήτριες που ζουν στην Αθήνα. Οι οικογένειές τους δεν μπορούσαν να τις στηρίξουν οικονομικά και αποφάσισαν να απευθυνθούν σε εμάς. Οι άλλες δύο κοπέλες είναι μοντέλα που προσπαθούσαν να βρουν δουλειά, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούσαν».

Οι κοπέλες έστειλαν τα βιογραφικά τους στο γραφείο, στη συνέχεια πέρασαν από την εταιρεία, τα κανονίσαμε και γυρίσαμε την ταινία» λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών Sirina.

Οι λήψεις έχουν γίνει στα σπίτια των κοριτσιών, για να αισθάνονται πιο άνετα. Μάλιστα, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιες τον παρτενέρ τους ανάλογα με το γούστο τους. «Στην αρχή ήταν λίγο κουμπωμένες, αλλά μετά έμοιαζαν αρκετά άνετες. Δεν φάνηκαν να κομπλάρουν. Μάλιστα, ήταν αποφασισμένες να το κάνουν για να βγάλουν χρήματα» συμπληρώνει ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής.























































Πηγή :http://www.e-magazino.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails