Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Για την πορεία των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν οι ταξιτζήδες (Video)


Για τις επόμενες κινήσεις τους αποφασίζουν σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της Ομοσπονδίας. Για ακόμα μια μέρα οι αυτοκινητιστές θα πραγματοποιήσουν αποκλεισμούς αιφνιδιάζοντας πολίτες και αστυνομία, αφού εμφανίζονται ανυποχώρητοι μετά και το «ναυάγιο» της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, την Παρασκευή.

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στη δουλειά μας, είπε μιλώντας στη ΝΕΤ ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Χθες Σάββατο οι ιδιοκτήτες ταξί κράτησαν σκληρή στάση και απέκλεισαν για αρκετές ώρες το λιμάνι της Πάτρας και το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όπου εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες επιβάτες.

Επίσης στην Κέρκυρα περίπου 50 ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν για λίγη ώρα την κεντρική πύλη του λιμανιού, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ περίπου 150 άτομα, τα οποία προηγουμένως είχαν συμμετάσχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τους βανδαλισμούς καταδίκασε ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας: «Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία με συνθήματα. Προσωπικά βρισκόμουν στην κεφαλή της πορείας, δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό» δήλωσε ο Θεόδωρος Μίαρης.

Στα Χανιά οι ιδιοκτήτες συγκεντρώθηκαν στην δημοτική αγορά της πόλης και στη συνέχεια προχώρησαν σε αποκλεισμό του αεροδρομίου.

Κατάληψη στα γραφεία της Περιφέρειας πραγματοποίησαν οι ιδιόκτητες ταξί του Ηρακλείου που διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους, ενώ προηγήθηκε πεζή πορεία στο κέντρο της πόλης.


































Πηγή :http://www.protothema.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails