Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Φόνος για 60 ευρώ

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Σουφλί. Ένας 32χρονος τσοπάνος από την Αλβανία, στραγγάλισε 72χρονο κτηνοτρόφο, στον οποίον και εργαζόταν, για χρηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προηγήθηκε έντονη λογομαχία, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, ήρθαν στα χέρια, αλλά ο 32χρονος ακινητοποίησε τον 72χρονο, τον αναισθητοποίησε και τελικά τον στραγγάλισε και τον έδεσε σε κορμό δέντρου.

Στη συνέχεια του απέσπασε 60 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι συγγενείς του θύματος στο Σουφλί, κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, όταν το βράδυ της Παρασκευής, είδαν τα ζώα του κοπαδιού να επιστρέφουν μόνα τους στο μαντρί. Αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον 72χρονο, τον οποίο και βρήκαν νεκρό.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το θύμα και αποφάνθηκε ότι είναι δολοφονία. Οι υποψίες της αστυνομίας στράφηκαν αμέσως στον Αλβανό τσοπάνη.

Μετά την ολονύχτια αναζήτηση της αστυνομίας, ο δράστης εντοπίστηκε στην ορεινή Ροδόπη στο χωριό Κερασιά όπου είχε καταφύγει. Ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 72χρονος του όφειλε χρήματα, που ήθελε να στείλει στην οικογένεια του στην Αλβανία.

Πρόκειται για σεσημασμένο άτομο το οποίο πολλές φορές έχει απασχολήσει τις αρχές και έχει απελαθεί. Μάλιστα όπως τόνισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αν. Μακεδονίας - Θράκης, πάρθηκαν δείγματα DNA, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του σε δολοφονία στην Νάουσα πριν από δύο χρόνια.






Πηγή :http://news247.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails