Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Μουμπάρακ ‘’φιμώνει’’ το twitter

Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση διέψευσε ότι εμποδίζει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης,
όπως το Twitter και το Facebook, τονίζοντας ότι σέβεται την ελευθερία της έκφρασης και επιδιώκει την προστασία της, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πάντως πολλοί Αιγύπτιοι κατήγγειλαν ότι έχει διακοπεί η σύνδεσή τους με τα δίκτυα Facebook, Twitter και άλλες ιστοσελίδες ενώ παρουσιάζονται προβλήματα και με τα κινητά τηλέφωνά τους.

Ο Λευκός Οίκος κάλεσε σήμερα τις αιγυπτιακές αρχές να άρουν την απαγόρευση των διαδηλώσεων μετά από τη σύλληψη από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας τουλάχιστον πεντακοσίων διαδηλωτών.

Σε ερώτησ,η εάν η Ουάσιγκτον συνεχίζει να υποστηρίζει την κυβέρνηση Μουμπάρακ ο εκπρόσωπος της Αμερικανικής προεδρίας Ρόμπερτ Γκιμπς απάντησε με νόημα: "Η Αίγυπτος είναι για μας ένας πολύ καλός και σημαντικός σύμμαχος και θα συνεχίσει να είναι".











Πηγή :http://www.newsbomb.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails