Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μέχρι την Εύβοια έφτασαν πάλι οι Τούρκοι!

Νέα πρόκληση από τους γείτονες με φρεγάτα του τουρκικού στόλου να φθάνει σήμερα τα ξημερώματα μέχρι την Εύβοια.
Η πορεία που… διέγραψε η φρεγάτα «Γιλντιρίμ» ξεκίνησε από τα Δαρδανέλια, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως της Λήμνου σε διεθνή χωρικά ύδατα και ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός εθνικών χωρικών υδάτων, μεταξύ Σκύρου-Εύβοιας.
Στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.
Φαίνεται ότι οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν άλλο ένα μήνυμα ότι το Αιγαίο δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές οι Τούρκοι δεν προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω στις προκλήσεις τους και δεν «παρενόχλησαν» τα πλοία του ελληνικού στόλου που βρίσκονται στο Αιγαίο στο πλαίσιο της άσκησης Αστραπή.
.




Πηγή :Newsbomb
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails